Promotie British Airways: 675 euro la Rio si Buenos Aires la 743 euro !

British Airways.jpg

Daca va scarmana vreun gand de America de Sud si nu gasiti decat preturi mari si super-mari, aruncati o privire si la oferta British Airways pentru ca preturi cu trei cifre spre Argentina, mai rar.

Sa nu mai crosetez prea mult si sa va zic oferta:

Pe America de Sud: Rio de Janeiro la 675 euro, Sao Paolo la 715 euro si Buenos Aires la 743 euro.

Pe Asia, Shanghai si Beijing la 668 euro, iar oferta de Tokyo la 712 euro.

Iar in Africa, daca vrei sa vedeti gorile, puteti sa mergeti la Entebbe, capitala Ugandei cu 616 euro, Lagos-ul, capitala financiara a Nigeriei vine la 672 euro, iar Johannesburg la 720 euro.

Biletele de avion pot fi achizitionate pana pe 20 iulie, iar perioada de calatorie se intinde cam pe toata toamna de la 1 septembrie pana pe 16 decembrie.

 

Comentarii

  • Eu Sergiu spune:

    Hey imperator apropo de articol e safe in America de Sud , deoarece cei mai mulți care au fost si cu care am discutat au zis ca nu doresc sa se mai întoarcă

  • Adina spune:

    Am fost in o luna in Argentina noiembrie-decembrie ,am vazut o buna parte din Argentina peste 6000 km dus-intors singura,nu m-am simtit nici macar pentru un moment sa fiu in pericol.(bine Argentina este si cea mai sigura tara din America de Sud).
    In noiembrie o sa plec iar in Argentina,vreau sa vad cat mai multe tari din America de Sud ,o sa renunt totusi la Venezuela in rest o sa merg peste tot:),ma refer Uruaguay,Chile,Brazilia,Bolivia,Ecuador,Peru,Colombia,o sa calatoresc singura si abia astept sa plec,o sa calatoresc aproximativ un 1 an.
    De ce spui ca este periculos?au mai fost atatea persoane in America de Sud si nu inteleg de ce spui asta?De ce nu vor sa se maiintoarca in America de Sud,a fost prea periculos sau din alte motive?
    ps.oferta este foarte buna noiembrie-decembrie dar eu vreau sa stau o perioada mai mare,sigur o sa platesc peste 1000 euro pe bilet dar merita:).

    • Eu Sergiu spune:

      Nu știu ce sa spun Adina ,eu nu am fost dar cunosc doar doua persoane care au fost si nu s-au simtit in siguranta.Uneori m-ar bate gândul sa mă duc in Rio , acum rămâne sa mă decid.

  • Adina spune:

    As vrea sa ajung si la Rio,este trecut pe lista important sa ajung si apoi o sa vad daca a fost periculos sau nu,ce pot sa patesc?eu nu ma imbract gen turist si oricum nu umblu decat cu sume mici la mine,imi poate fura aparatul foto nu?asta este macar sa nu patesc altceva mai rau,o sa umblu ziua si eventual cu taxi si cam atatat:).
    ps.o sa stau la hostel si poate mai exista si alti tineri care vor sa viziteze orasul si daca mergem impreuna este altceva:).

    • og spune:

      anul trecut am calatorit cu rucsacul in Argentina, Chile, Paraguay, Bolivia E SAFE, dar mai ales in Paraguay si Bolivia trebuie sa fii atent sa urmezi ce se scrie pe net si lonely planet. Dar merita sa te duci, m-am intilnit cu mai multi care au fost in Brazilia si Columbia si au zis unison ca daca eviti anumite zone sunt tari foarte fascinante

  • doru spune:

    ADINA,RIO ESTE PROBABIL CEL MAI FRUMOS ORAS DIN LUME,DAR SI UNUL DINTRE CELE MAI PERICULOASE.DACA TE IMBRACI CUM AI ZIS NU O SA AI NICI O PROBLEMA.IN RIO TRAIESC CATEVA MILIOANE DE OAMENI IN FAVELE, CARTIERELE CELE MAI MIZERE DE PE CONTINENT, CA SUNT SI IN INDIA SI MAI SI.IAR ACESTI OAMENI CARE TRAIESC IN FAVELE AU CEL MAI MINUNAT SUFLET PE CARE AI SA-L INTILNESTI PE PLANETA NOASTRA ,ASTA DIN CAUZA CA TRAIESC FIECARE ZI CA SI CUM AR FI ULTIMA .DE ACOLO PLEACA ACEL DANS CU PASI MICI DIN CAUZA UNUI LANT, ACUM IMAGINAR DAR PE VREMEA SCLAVIEI REAL,ACEA BUCURIE IMENSA DE A TRAII…SAMBA BRASIL.DIN PACATE SUNT SI MULTI RAUFACATORI, DAR DACA NU AR FI FARMECUL ORASULUI NU AR MAI FI LA FEL .RIO DESI PERICULOS E VIZITAT DE MILIOANE DE TURISTI NU NUMAI PENTRU CARNAVAL,COPACABANA,IPANEMA CEA MAI SEXI PLAJA DIN LUME,LEBLON,COVORCADO,CACIULA DE ZAHAR ETC, CI PUR SI SIMPLU PENTRU CA PERICOLUL PLUTESTE IN AER IL SIMTI IL MIROSI, ADRENALINA CRESTE IAR PENTRU MULTI CARE VIN DIN LOCURI UNDE NICIODATA NU SE INTAMPLA NIMIC SENZATIA ESTE UNICA . SUCCES.

  • Laura spune:

    Auziti, eu am intrat pe siteul British Airways si biletele din luna noiembrie-decembrie sunt in jur de 2200 euro. Oferta nu mai este valabila?

    Multumesc

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest