TAP are tarife de 590 euro pentru Carnavalul de la Salvador, Brazilia

Carnaval Salvador Brazilia.jpg

Practic, toata lumea a auzit de Carnavalul de la Rio. Nu se poate sa nu fi vazut imagini la TV, prin ziare sau pe internet, este o nebunie extravaganta de dans, culori, costume, fete cat se poate de goale (dar si barbati la fel de goi), o petrecere la care participa milioane. Scolile de samba nu se uita la bani cand e vorba de concursul de pe Sambodrom… Si cred ca foarte multe ati dori sa va duceti vreodata acolo pentru a experimenta Carnavalul (desi e destul de periculos… in ultimii ani, se pare insa ca nivelul de criminalitate a scazut totusi… nu dramatic, insa). Dar probabil, putini dintre voi ati auzit de Carnavalul de la Salvador, tot in Brazilia !

Ce este insa Carnavalul ? Este varianta catolica a „Lasatei Secului” de la noi. Inainte de inceperea postului, toata lumea mananca, bea, canta si danseaza si apoi urmeaza perioada mai terna si dureroasa a Postului Pastelui… In ultimele secole, marea majoritate a catolicilor au renuntat la post, in schimb Carnavalul a ramas… si era normal sa ramana ca este un prilej de distractie. De aceea, marile carnavale au loc simultan in diverse locuri din lume (Maastricht, Rio, Koln, Salvador, Sao Paolo, Goa, etc), iar data difera in functie de data in care se tine Pastele Catolic (Carnavalul are loc la 46 de zile inainte de Paste).

Dar sa revin la Carnaval. Ei bine, in Brazilia, Carnavalul se organizeaza prin toate orasele. Exista Carnavalul de la Sao Paulo, de la Belo Horizonte, de la Ouro Preto, etc. Dar am citit prin multe locuri ca poate cel mai cool Carnaval din Brazilia are loc de fapt in orasul Salvador pentru ca este un Carnaval mult mai autentic si mai putin comercial ca cel din Rio. Anul acesta Carnavalul de la Salvador are loc in perioada 7 – 13 februarie 2013. Si, ei bine, hodoronc tronc, fix in aceste zile, linia aeriana portugheaza TAP are o promotie de pret: Bucuresti – Salvador la 590 euro !

Promotia este valabila doar 3 zile (de azi, duminica, 7 oct pana marti, 10 oct) si biletele la preturile acestea sunt destul de putine…

Daca vreti un pic de inspiratie, iata imagini de la Carnavalul din 2012.

si apropos, unul din cele mai controversate clipuri ale lui Michael a fost filmat partial in Salvador

Screenshot-ul cu oferta

7. TAP Salvador.jpg

Comentarii

  • doru spune:

    PRETUL E SUPER DAR CAZAREA IN PERIOADA CARNAVALULUI MAI ALES IN SALVADOR DE BAHIA E DE 5 -6 ORI PRETUL NORMAL CARE SI ASA IN BRAZILIA E MAI NOU DESTUL DE MARE.MERCI CEZAR AM LUAT KENIA IN IANUARIE-FEBROARIE.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii