O noua oferta TAP: 619 euro pana in SUA, Brazilia si Capul Verde

TAP.jpg

Vad ca TAP-ul se intrece in promotii peste promotii. Dupa flash deal-urile de prin weekenduri, iata ca a aparut si o oferta de toamna pe destinatiile SUA, Brazilia si Capul Verde.

Despre ce e vorba ? Puteti cumpara un bilet dus-intors spre SUA, Brazilia si Capul Verde la pretul de 619 euro. Dar ce e interesant este ca pretul ramane acelasi si in caz ca aterizati intr-un oras si plecati dintr-altul, asa numitul „open jaw”. Adica, puteti zbura la New York si sa va intoarceti din Miami. Puteti zbura la Rio si sa va intoarceti din Sao Paolo. Puteti sa zburati la Sal si sa va intoarceti din Praia.

Destinatiile promovate sunt:

SUA: Miami, New York

Brazilia: Rio de Janeiro, Sao Paolo, Salvador, Natal, Recife

Capul Verde: Sal, Praia, Sao Vicente

Va puteti cumpara biletele de azi pana pe 24 noiembrie, iar perioada de calatorie este la anul si destul de generoasa: 15 ianuarie – 15 iunie. Obligatoriu sa stati peste weekend (si banuiesc ca nu va duceti la Rio pentru 2 zile). Daca vreti sa stati mai mult prin Lisabona sa o vizitati, se mai plateste 50 euro

Va puteti cumpara biletele pe site-ul TAP.

Comentarii

  • florin spune:

    dar oferte de ale adevarate nu mai sunt? cum erau acum un an, acum doi ani si le postai aici pe instant blog…

    • Imperator spune:

      Ce apare, spun. Acum cateva saptamani, au fost Caraibele la 175 euro, mi s-a parut cea mai tare 🙂

      • Pitzifelnic spune:

        Poate sunt eu nepriceput, dar nu gasesc nimic la 619 EURO pe New York sau Miami, din ianuarie pana in mai. Cel mai aproape cred ca am ajuns pe la 660 EURO. Chiar m-ar interesa un multi-city, cu dus Miami si intors din Newark, dar alea vad ca sunt si mai scumpe. Si legaturile sunt nai ciudate, cu cate doua stop-over-uri, inclusiv prin Frankfurt sau München, din cate observ.

  • Simona Metea spune:

    @Pitzifelnic – tariful este disponibl; am facut o simulare pentru BUH-NYC pe 19Jan si retur MIA-BUH pe 28 Jan… Daca ma ajuti cu niste tdate concrete pot verifica disponibilitatea pentru acestea…

    • Pitzifelnic spune:

      Multumesc. Suntem 2 adulti+1 copil (4 ani). Eu caut cam 14 zile, incepand din a doua parte a lui martie, pana la sfarsitul lui aprilie, dar cel mai OK ar fi in luna aprilie. Caut de preferinta in ordine inversa- OTP-MIA si apoi EWR-OTP. Si mai bine ar fi fost cu intoarcere in OTP din Washington (IAD), dar vad ca nu intra la oferta.

      • Simona Metea spune:

        Buna ziua, imi cer scuze pentru intarzierea raspunsului, insa am participat la Targul de Turism de la Romexpo si am avut un weekend plin,

        Asadar, am simulat o varianta care corespunde solicitarii Dvs.: intrare prin Miami si iesire prin New York – 10 Apr Bucuresti – Lisabona – Miami
        24 Apr New York – Lisabona – Bucuresti, tarif 619 eur/persoana toate taxele incluse, copilul nu beneficiaza de reducere

        Orar de zbor:
        TP 723 10APR 3 OTPLIS 0535 0800
        TP 113 10APR 3 LISMIA 1630 2100
        TP 104 24APR 3 EWRLIS 1800 0555+1
        TP 722 25APR 4 LISOTP 2245 0445+1

        In cazul in care doriti sa evitati conexiunea lunga de la retur (de la 05.55 la 22.45), va pot propune un bilet cu o innoptare in Lisabona, caz in care tariful devine 660 eur/persoana, si va putem oferi 1 noapte de cazare gratuita in Lisabona, cu mic dejun inclus si transferuri aeroport-hotel-aeroport.

        Sau, puteti rezerva o camera la hotel, in vecinatatea aeroportului, doar pentru 1/2 zi pentru a va odihni impreuna cu familia.

        In cazul in care va pot fi de folos cu informatii suplimentare, va rog nu ezitati sa ma contactati.

        O saptamana frumoasa !

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest