ImperatorTravel

Pe 23 martie, va invit sa povestim despre Malta. Cu Simona si Claudia

Calator de meserie - Malta.PNG

Ce faceti, sambata 23 martie, dupa-amiaza tarziu, asa dupa ce v-a cazut bine pranzul si inainte de a lua cina ? Pai va invit eu sa va povestesc cate ceva despre calatorii… si cum vine vara, m-am gandit sa povestim despre o tara mica, mica, mai putin cunoscuta, dar care m-a uimit de cat de multe poti face in niste insule atat de mici – e vorba de Malta.

Nu voi povesti singur, va mai fi cu mine si Simona Neata de la Turism Club care a fost de nu stiu cate ori prin Malta si Claudia Penda de la Europa FM care de asemenea a fost prin Malta. Nu vor fi prezentari, ci mai degraba discutii intre noi, cei trei „maltezi” si sper sa va angrenati si voi, cei care veti veni. Si zic eu ca va fi si interesant, si fun !

Deci, va astept pe cat mai multi, sambata, 23 martie, orele 17:00 la ceinaria librariei Bastilia (pe colt, langa ASE-ul vechi, in Piata Romana). Intrarea e gratuita, dar va rog, trimiteti mail de confirmare la office@turismclub.ro !

Va astept… cine se inscrie ?

 

Nu pierde niciun articol nou de pe ImperatorTravel.ro.
Primește noutățile direct pe adresa ta de email!

Adresa de email:

Despre autorul acestui blog: Imperator

Hobby-ul meu este călătoritul… Și deja am ajuns în 110 de țări. Aici, pe blog, depăn amintiri, povești, dar și dau sfaturi celor doritori să cunoască lumea… Doar întreabă !

4 comentarii:

 • răspunde tudor CeMerita ,

  E posibil sa fiu prin zona deci poate ne vedem… desi pica putin cam prost (chiar de ziua Dianei) :)

 • răspunde METALACTUAL ,

  Dude, la vara plec in Malta dar nu ajung la intalnire…trebuie sa plec la soacra-mea…cum se nimeresc ele…doar daca se anuleaza.

  • răspunde Povesti de calatorie - Monica ,

   Sigur ca da! Ne vedem acolo…

   Lasă un comentariu