Ma ajutati sa merg in Kerala ? Va multumesc !

Kerala.JPG

Cred ca multi dintre voi ati vazut apelul meu de pe Facebook, dar as dori sa revin si pe blog pentru ca maine este termenul limita pentru votare si cu ajutorul vostru, poate, la sfarsit de februarie voi participa la un eveniment bloggeristic international in Kerala, India, pentru a descoperi mai mult din acel pamant luxuriant. Dar sa va explic despre ce e vorba.

Cam pe la sfarsit de decembrie, m-am trezit cu un mail de la Biroul de Turism al statului indian Kerala care ma invita sa particip la un evenimentul Kerala Blog Express pe care ei vor sa-l organizeze la sfarsitul lui februarie. Practic, vor fi invitati circa 20 – 25 bloggeri care sa descopere Kerala si sa povesteasca cititorilor lor despre ce e de vazut si facut prin statul Kerala.

Pentru cei care nu stiu, Kerala este un stat indian (India este o republica federala formata din state autonome) care se afla in sudul extrem al Indiei (adica spre varful “triunghiului”, dar pe partea vestica). Este un stat mai neobisnuit pentru ca are o importanta comunitate crestina (o parte, ortodocsi, urmasii indienilor crestinati de Sfantul Apostol Toma pe la inceputul erei noastre, o alta parte, catolici, convertiti de portughezii care au ocupat o parte din acest stat). Este cel mai bogat si intreprinzator stat indian, cu cel mai ridicat standard de viata si nivel de alfabetizare, dar si un stat de o frumusete aparte – Sloganul turistic al Keralei este “God’s own country” – incerc sa-l traduc ca “Tara lui Dumnezeu”, o figura de stil pentru a accentua caracterul paradisiac al Keralei. Am fost in Kerala la sfarsitul anului 2009, dar doar in cateva locuri – am vizitat orasul colonial Kochi, am dat o tura prin Backwaters – un soi de delta exotica si timp de o zi, am cautat elefanti salbatici prin Parcul National Periyar (n-am vazut decat un fund de elefant undeva departe, dar nu conteaza, plimbarea a fost chiar placuta).

Dar sa revin la concurs. Biroul de promovare a turismului in Kerala mi-au trimis acest mail (era chiar nominal, cu “Dear Cezar”, habar n-am de unde ma stiu) si m-au invitat sa particip la concurs. Am inteles ca sunt cateva criterii de jurizare – calitatea blogului, cat de activ e, dar si cate voturi primesc de la cititori. Si aici, ma puteti ajuta doar voi. Cinstit sa fiu, cred ca am o sansa mai mica, blogul Imperator travel este scris in romana, iar Romania nu este probabil o tara-tinta pentru turismul din Kerala, dar, m-am gandit ca nu se stie niciodata. In plus, daca voi mai votati si ajung undeva intre primii bloggeri din punctul de vedere al voturilor, poate am o sansa.

De aceea, v-as ruga sa intrati pe link-ul acesta si sa ma votati. Atentie, trebuie sa aveti cont de Facebook si trebuie votat via Facebook (o sa va apara toate detaliile, odata ce faceti click). Termenul limita pentru votare este 15 ianuarie (adica maine, probabil spre sfarsitul zilei, ora Indiei care este cu 3,5 ore inaintea noastra). Va voi tine la curent cu rezultatele 🙂 Si mai ales …

VA MULTUMESC !!!

 

Pentru a vota, faceti click AICI

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest