Oferte bune de croaziera: de la 369 euro / 8 zile prin Mediterana

6. Loc de aterizare elicopter pe vas.JPG

Tot mai multi dintre voi ma intreaba de croaziere, de preturi, de oferte, pe unde sa mearga. Da, am fost si eu odata intr-o croaziera (croaziera din aceea cu vas mare) si cum am scris in mai multe articole, in ciuda tuturor ideilor preconcepute, chiar a fost fain. Si pentru ca stiu ca multi dintre voi sunteti interesati de croaziere, iata niste oferte bune si chiar in sezon de varf cand vremea e buna, soare, nu neaparat in extra-sezon cand apar de obicei si cand poti sa ai parte si de ploi sau vreme asa si asa.

Cea mai tare oferta este o croaziera MSC (ai 3 optiuni in mai, de obicei o luna plina de soare si caldura la Mediterana) la 369 euro / 8 zile cu plecare din portul italian La Spezia (relativ aproape de Pisa unde zboara WizzAir) in jurul Mediteranei: Marseille – Palma de Malorca – Ibiza – Olbia – Salerno – La Spezia. Am fost in Marseille de mai multe ori prin anii 90. E o destinatie fascinanta pentru ca aduce mai degraba cu mult mai exotica Africa de Nord. E drept, cred ca deja populatia majoritara din Marseille este maghrebiana, asa ca desi nu vei calca in Algeria, te vei simti fix ca acolo 🙂 Nu ratati sa urcati la biserica Notre Dame de la Garde, sus de pe deal pentru o super-panorama. Va ziceam eu mai demult ca de mic am fost fascinat de serialul „Toate Panzele Sus”… iar in serial apareau secvente cu aceasta catedrala… sa va spun ca am recunoscut-o imediat cum am ajuns prima oara in Marseille si am luat-o la fuga plin de entuziasm sa ma urc sus pe deal ? N-am fost in Palma sau Ibiza, dar am auzit numai lucruri faine… arhitectura, Olbia este in Sardinia, o insula entuziasmanta, cu privelisti incredibile (zice lumea :)), iar Salerno este la inceputul Coastei Amalfitane, poate una dintre cele mai frumoase coaste din Europa ! Si ce final de croaziera mai frumos poate fi decat pe Coasta Amalfitana ? Dupa returul in La Spezia, eu va sugerez sa va mai luati cateva zile inainte de a lua Wizz-ul acasa pentru ca Toscana merita descoperita… Gasiti un hotel la un pret rezonabil in Pisa (Pisa e mai ieftina decat Florenta) si de acolo puteti descoperi Florenta, Pisa, Lucca, Siena si multe alte locuri incantatatoare.

Atentie – preturile nu contin taxele portuare.

Exista mai multe optiuni de plecare, la diverse preturi speciale (cu plecare din Palma sau Salerno), dar parerea mea este ca tot din La Spezia este mai bine sa va imbarcati ca Pisa e aproape si WizzAir-ul ieftin 🙂

Mai multe informatii si oferte puteti gasi pe acest link.

 

Comentarii

  • Luc spune:

    Nu merge linkul.

  • Croco spune:

    Am gasit si o (,) oferta la 199 EUR 4n/5z pentru aprilie.

  • Luc spune:

    Le-am dat mail sa vad cat ajung taxele si bacsisul

  • Elena spune:

    Luc, daca primesti raspuns, spune-ne, te rog si noua care sunt costurile pentru taxe si bacsisuri la oferta cu 199 EUR 4n/5z pentru aprilie.

  • Luc spune:

    Se adauga 120 euro de persoana taxele portuare si guvernamentale plus 8,5 euro d epersoana pe zi taxa de serviciu sau bacsisul.
    Ai un fel de AI, mesele asigurate si gustari, bauturi, dar daca vrei la nu stiu care piscina platesti sezlongul, iar pretul de 199 euro e doar pt aprilie, pt cabina fara vedere la mare.
    In plus, n-as recomanda in aprilie, nu cred ca e atat de cald. N-as vrea sa fac neaparat plaja, dar nici sa stau cu geaca pe mine.
    parerea mea e ca e doar marketing, nu e nici o reducere

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest