Concurs pe Imperator blog: castigi un aparat foto Canon SX530 HS, oferit de Agetur

Agetur - concurs

A trecut cam mult de cand nu am mai organizat un concurs aici. Si azi ma bucur sa anunt un nou concurs cu un premiu special – un aparat de fotografiat Canon, taman bun pentru a-l folosi in perioada asta de vacante, dar si cand iesim mai mult din casa – fie ca mergem la un picnic, fie intr-un parc sau pe altundeva. Dar hai sa va zic amanuntele.

Sponsorul concursului este agentia Agetur, una dintre cele mai vechi agentii de turism din Romania, care, imediat dupa Revolutie, din 1990, a trimis turisti in cele mai indepartate colturi din lume. De fapt, Agetur este o agentie specializata pentru tururi indepartate, in Africa, Asia sau America de Sud, adica in acele colturi ale Planetei unde poti descoperi civilizatii fascinante si atat de diferite. Tot impreuna cu ei, organizez turul prin care vom vedea Antarctica, descoperind totodata Tara de Foc, Insulele Falkland, Buenos Aires, Montevideo si multe alte locuri faine din America de Sud. Aveti toate amanuntele aici.

Ei bine, Agetur pune la bataie un aparat Canon. Este un aparat cu un zoom foarte bun (fix cum imi place), zoomul optic fiind de 50x (cel digital batand pana la 100x), filmeaza in High Definition si, datorita faptului ca are wifi incorporat, poti sa-ti transferi pozele si filmele imediat pe telefon si de acolo pe Facebook si Instagram. Fiind un aparat foto bridge, este extrem de usor si comod de folosit si, mai ales, ai parte cu el de o viteza de reactie pe care nu o poti avea cu niciun DSLR. Mi se pare aparatul foto perfect.

Ce trebuie sa faceti pentru a participa la concurs? In primul rand, nu trebuie sa cumparati ceva. Pur si simplu, intrati pe acest LINK si raspundeti la o intrebare al carei raspuns il puteti gasi in descrierea unei alte croaziere superatragatoare oferite de Agetur prin insulele Oceaniei (Sydney, unul dintre cele mai frumoase orase ale lumii, este inclus :)).

Concursul are loc pana pe data de 31 iulie 2017, iar in zilele imediat urmatoare va avea loc tragerea la sorti. Daca vreti sa urmariti rezultatele si tragerea la sorti, nu uitati sa dati like paginii Agetur de Facebook. Daca doriti sa aruncati o privire la tururi din toata lumea, faceti click aici.

 

Si, nu uitati, concursul va asteapta aici.

 

UPDATE

Felicitari, castigatorul se numeste Anton Doibani si este din Cluj-Napoca.

 

Etichete:
· ·
Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest