Oferta KLM: Miami la 487 euro, Canada de la 537 euro, Beijing la 449 euro

01. KLM Bucuresti - Amsterdam

Poate unii dintre voi stiti, poate altii ati uitat, dar de peste cateva zile, mai precis, de luni, cei care au mai avut vreodata viza canadiana (si n-au facut vreo nazbatie pe acolo) sau au o viza de SUA valabila pot sa calatoreasca fara viza in Canada. Restul lumii, peste jumatate de an. Dar pana atunci, voiam sa va zic ca cei de la KLM au bagat o serie de promotii la preturi chiar faine pentru America de Nord.

Cred ca cel mai bun pret este 487 euro pentru Miami, un pret peste care nu dai toata ziua. Canada incepe de la 537 euro (mai precis Montrealul) si 557 euro pentru Toronto. Nici Boston nu e rau la 556 euro, dimpotriva.

Daca e sa ma uit pe Asia, Beijingul este la 449 euro care este un pret chiar foarte bun.

Dar mai sunt numeroase oferte prin toata lumea (tocmai am vazut si un Panama la 639 euro, pret excelent as putea spune !)

 

Le puteti vedea pe toate aici.

Atentie – preturile promotionale sunt valabile pana pe 9 mai, dar evident, numarul de bilete este limitat, asa ca primul venit, primul (sau singurul) servit. Perioada de calatorie variaza in functie de continent – asa ca uitati-va in linkul de mai sus.

Bon voyage !

Etichete:
·

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest