STIRI BUNE: De la 21 noiembrie, visa-on-arrival in Thailanda

Visa-on-arrival in Thailanda, viza Thailanda

Stiu ca nu este un breaking news, stirea a aparut acum vreo 2 saptamani, dar fiind plecat nu am putut s-o semnalez. Dar pentru ca este o stire buna, asteptata de mult timp si care v-ar bucura pe multi, m-am gandit sa v-o anunt si eu. Mai ales ca este vorba de visa-on-arrival pentru Thailanda !

Deci, incepand cu 21 noiembrie 2010, cetatenii romani pot sa obtina visa-on-arrival la frontiera cand calatoresc in Thailanda… Asa intram si noi in randul tarilor care obtin viza la frontiera dintre care mentionez Bhutan, Kazahstan, Rusia, Uzbekistan, Etiopia, etc. Viza se poate obtine la oricare din cele 24 puncte de frontiera stabilite de guvernul thailandez, marea majoritate a lor fiind aeroporturi. Lista punctelor de frontiera o gasiti aici:

Puncte frontiera

Atentie, viza este valabila doar 15 zile si nu poate fi prelungita decat in cazuri exceptionala (boala, etc). In caz ca vreti sa stati mai mult de 15 zile, trebuie sa obtineti o viza in prealabil de la ambasada Thailandei.

Pana la 31 martie 2011, viza este gratuita.

Categorii:
Diverse · Thailanda

Comentarii

  • Hmm.. eu nu vad Romania in lista aia din link. Imi scapa mie ceva?

    Stefan 10 noiembrie 2010 14:10 Răspunde
  • Deci teoretic nu ne mai sta nimic in cale. Urmatoarea destinatie, Thailanda.

    oana 10 noiembrie 2010 15:47 Răspunde
  • Stefan – nu cred ca site-ul este actualizat cu toate tarile. Iata anuntul oficial: http://www.mae.ro/node/5507

    Imperator 10 noiembrie 2010 23:42 Răspunde
  • SUPER, SUPER,SUPER !!!

    Anonymous 12 noiembrie 2010 21:11 Răspunde
  • pleaca frate-meu vineri acolo..o sa-l descos la intoarcere:)

    ela-ela 22 noiembrie 2010 21:18 Răspunde
  • spune-mi, te rog, daca intru in thailanda si primesc visa on arrival si apoi, peste 2 saptamani ies in cambodia si intru iara in thailanda mai primesc visa on arrival inca o data?

    diana 7 noiembrie 2013 21:32 Răspunde
    • Da, o primesti.

      Imperator 8 noiembrie 2013 7:54 Răspunde
      • Eu intru in Thailanda in 17 dec si am bilet de avion pt 16 ianuarie la intoarcere, adica peste o luna. Nu as mai lua viza de la ambasada din Bucuresti pentru ca oricum vroiam sa merg si in Cambodia. Vreau sa ies din Thailanda in 30 dec, inainte de expirarea celor 14 zile valabile pt visa on arrival si sa ma intorc din Cambodia in Thailanda prin 6 ianuarie. Si in cazul in care calatoresc cu autobuzul primesc la granita cu Cambodia VOA? Pe la Poipet se trece granita? Se da acolo visa on arrival si la dus pt. Cambodia si la intors pentru Thailanda? Multumesc!

        diana 12 noiembrie 2013 19:57 Răspunde
        • Din cate stiu eu VOA se obtine doar pe aeroport.

          Julini 12 noiembrie 2013 20:57 Răspunde
          • Nu, si la granitele terestre cum sunt cele de la Poipet / Aranya Prathet sau Chiang Khong / Huay Xai. Cel putin la astea, stiu sigur 🙂

            Imperator 12 noiembrie 2013 21:44
        • Da, se da la Poipet / Aranya Prathet in ambele directii.

          Imperator 12 noiembrie 2013 21:45 Răspunde
          • multumesc!

            diana 12 noiembrie 2013 21:48
  • Buna ziua Cezare, am o nelamurire, vreau sa ma luminati. Viza on arrival In Thailanda la aeroportul din Bangkok se da pentru 14 zile ( 2 saptamini ) sau 15 zile ? Multumesc

    Marcel 19 iunie 2014 20:06 Răspunde
    • M-am interesat. 15 zile inclusiv ziua in care aterizezi

      Imperator 19 iunie 2014 20:29 Răspunde
  • Salut Imperator,

    Am luat bilete pentru Thailanda cu sosire acolo pe 25 noiembrie ora 11:35 si plecare de acolo pe 10 decembrie ora 01:40. Chiar nu mai stiu ce calcule am facut cand am luat biletele dar aveam impresia ca ma incadrez in cele 15 zile.

    Vreau sa dau si o tura prin Singapore pe final si sa ma intorc in BKK pentru a lua avionul dar oare conteaza asta in fata ofiterului de viza sau tot ce il intereseaza pe el e ca am un bilet cu sosire-plecare din Thailanda care depaseste 15 zile?

    Inteleg ca vor sa vada biletul dus-intors in cazul vizelor on-arrival…

    Sunt nedumerit daca trebuie sa aplic pentru viza de la consulat.

    Multumesc pentru ajutor,
    Stefan

    Stefan 21 iulie 2014 17:23 Răspunde
  • ia viza de la consulat, chiar daca nu sint prietenosi si or sa te enerveze…altfel e f riscant,si sa-i intrebi de multiple entries ca altfel poate iar ai surprize ,concediu placut

    mihai 21 iulie 2014 21:36 Răspunde
    • OK, asa fac atunci, multumesc frumos!

      Stefan 23 iulie 2014 9:54 Răspunde

Lasă un răspuns la oana Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii