Muica, se facura oltenii de cursa de Londra ! Craiova – Londra de la 29 euro cu Wizz

Wizz Air.jpg

Desi vanturata neoficial de ceva oficialitati doljene, iaca se consfinti si in mod oficial. Mai acum vreo 2 zile, Wizz-ul anuntara ca baga o a doua cursa din mandrul aeroport al Craiovei direct prin suburbiile londoneze la Luton. Pai, sa fie in ceas bun si sa zboare oltenii spre Londra ! Cu praz sau fara.

Dar, hai sa va dau si detaliile. Primul zbor va avea loc pe data de 29 octombrie, iar cursa va fi operata de 3 ori pe saptamana: martea, joia si sambata. Din Craiova, avionul decoleaza la 19:45 si va ajunge la Luton la 21:00, iar de la Luton, decoleaza la 14:10, ajungand la Craiova la ora 19:15. Iata, acum dupa prima ruta operata de WizzAir din Craiova (cea spre Milano), Wizz-ul baga a doua ruta. Eu sper sa mai apara rute noi din Craiova (vreo Spanie cred ca ar dudui) pentru ca e o zona cam neglijata de companiile aeriene care opereaza in Romania si care are totusi potential.

Pretul unui bilet incepe de la 129 lei (29 euro) cu toate taxele obligatorii (gen aeroport, bilet), dar evident, sunt doar cateva bilete la aceste preturi pe fiecare cursa, asa ca daca vreti sa dati doar 29 euro pana la Londra, eu as zice sa va achizitionati biletele din timp.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest