Tarom are bilete la 99 euro. Toate destinatiile !

Tarom.jpg

Stiu ca promotia e deja de doua zile, dar din pacate, am calatorit in perioada aceasta, asa ca m-am apropiat cu greu de internet. Asa ca v-o anunt acum, poate unii dintre voi nu ati aflat. Si daca cel putin 1 cititor isi va lua bilete si va calatori undeva frumos, eu voi fi fericit 🙂 Mai ales, ca am mai verificat niste destinatii cum ar fi Amsterdam, Geneva si Atena si mai sunt bilete ! Deci, Taromul revine in forta cu o oferta de bilete de avion la 99 euro dus-intors cam pe toate destinatiile operate cu avioane proprii. Dar iata amanuntele…

Destinatiile sunt: Atena, Amman, Amsterdam, Barcelona, Beirut, Bruxelles, Budapesta, Bologna (din Iaşi), Chişinău, Dubai, Dublin, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Larnaca, Londra (din Bucureşti si Iaşi), Madrid, Munchen (din Bucureşti si Sibiu), Nisa, Paris, Praga (din Bucureşti si Cluj), Roma (din Bucureşti si Iaşi), Salonic, Sofia, Tel Aviv, Torino (din Iaşi), Viena (din Bucureşti si Cluj).

Perioada de cumparare: 13 – 31 ianuarie 2014 (evident, atata timp cat mai exista bilete), iar perioada de calatorie este 20 ianuarie – 14 martie 2014 (deci, prindeti si Valentine’s Day si 1 martie si alte date mai mult sau mai putin importante).

Biletele se pot achizitiona de pe site-ul Tarom sau de la agentii de turism. Mai multe amanunte aici.

 

 

 

Comentarii

 • Maria spune:

  Am vrut sa-mi cumpar bilete pentru Nisa la sfarsitul lui ianuarie, dar pentru aceasta perioada numai la Roma mai erau bilete la 99 euro… asa ca am profitat inca de luni de oferta Tarom !

 • Bogdan spune:

  Am cautat din Timisoara pt Amman, Larnaca, Beirut, Tel Aviv, Chisinau si Dubai. Nimic nu e valabil in perioada respectiva. Oferta nu e cumva valabila numai din Bucuresti (si celelalte orase doar cand au fost specificate)?

  • Imperator spune:

   Exact, doar din Bucuresti, Cred ca e vorba doar de zborurile directe – din TImisoara spre Larnaca si celelalte destinatii mentionate de tine, nu sunt zboruri directe, ci trebuie schimbat avionul la Bucuresti. Din cate mi-aduc aminte, singurul zbor direct Tarom din Timisoara este la Bucuresti. Din Cluj si Iasi mai au zboruri directe spre alte cateva destinatii.

 • andrei spune:

  Tocmai am cumparat alaltaieri 2 bielte pentru Madrid la pretul asta.

 • Dorel spune:

  Am incercat luni sa rezerv bilet la Amman, dar nu am gasit sub 260 EUR. Intr-un fel ma bucur, ca nu doresc sa zbor cu o linie de rahat (parerea mea). Promotia asta este o pseudo teapa. Probabil dau 2-3 bilete care se rezerva la ora 0.01. Singura reusita a Taromului a fost ca a avut trafic la greu pe site.

 • Mihai spune:

  Am luat pe 13 ian 2 bilete Dublin- Bucuresti dus intors la 99 de euro. Super pret avand in vedere ca BlueAir este cam 400 de euro in aceleasi date si e o companie destul de nasoala. Bravo TAROM

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii

Pin It on Pinterest