Tarom are bilete la 99 euro. Toate destinatiile !

Tarom.jpg

Stiu ca promotia e deja de doua zile, dar din pacate, am calatorit in perioada aceasta, asa ca m-am apropiat cu greu de internet. Asa ca v-o anunt acum, poate unii dintre voi nu ati aflat. Si daca cel putin 1 cititor isi va lua bilete si va calatori undeva frumos, eu voi fi fericit 🙂 Mai ales, ca am mai verificat niste destinatii cum ar fi Amsterdam, Geneva si Atena si mai sunt bilete ! Deci, Taromul revine in forta cu o oferta de bilete de avion la 99 euro dus-intors cam pe toate destinatiile operate cu avioane proprii. Dar iata amanuntele…

Destinatiile sunt: Atena, Amman, Amsterdam, Barcelona, Beirut, Bruxelles, Budapesta, Bologna (din Iaşi), Chişinău, Dubai, Dublin, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Larnaca, Londra (din Bucureşti si Iaşi), Madrid, Munchen (din Bucureşti si Sibiu), Nisa, Paris, Praga (din Bucureşti si Cluj), Roma (din Bucureşti si Iaşi), Salonic, Sofia, Tel Aviv, Torino (din Iaşi), Viena (din Bucureşti si Cluj).

Perioada de cumparare: 13 – 31 ianuarie 2014 (evident, atata timp cat mai exista bilete), iar perioada de calatorie este 20 ianuarie – 14 martie 2014 (deci, prindeti si Valentine’s Day si 1 martie si alte date mai mult sau mai putin importante).

Biletele se pot achizitiona de pe site-ul Tarom sau de la agentii de turism. Mai multe amanunte aici.

 

 

 

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii