Promotie Qatar Airways pentru grupuri de 3 – 9 persoane: Krabi @ 519 euro, Hong Kong @ 549 euro, Singapore @ 589 euro

36. Qatar Airways - Doha airport

Astazi, Qatar Airways a dat drumul la o noua promotie, dar de data asta este dedicata celor care calatoresc in grupuri de prieteni, rude, etc. Preturile promotionale sunt valabile doar daca achizitionati impreuna 3 pana la 9 bilete, evident pe aceleasi zboruri. Si pentru ca promotia vrea sa incurajeze calatoritul in familie, ATENTIE exista optiunea de bilete gratuite pentru copii pana in 12 ani. Evident, exista niste conditii, asa ca mai bine sa va povestesc pe larg ce si cum.

Deci, exista cam doua promotii intr-una.

In primul caz – sunteti un grup de 3 pana la 9 oameni care vreti sa calatoriti impreuna in Asia, Africa, Orientul Apropiat, trebuie sa cumparati biletele simultan si veti beneficia de preturi promotionale. Am aruncat un ochi pe preturi, de departe cel mai tare pret mi se pare Krabi la 519 euro si gasiti inclusiv in perioada de varf. Alte preturi bune: Hong Kong la 549 euro, dar si Singapore la 589 euro. Evident, mai sunt multe alte destinatii de la Dubai la Seychlles si de la Manila la Sydney.

Perioada de rezervare: de azi pana pe 5 decembrie.

Perioada de calatorie: 28 noiembrie – 15 iunie 2017 (exista o perioada in care promotia nu este valabila si anume 15 decembrie – 10 ianuarie, deci sa nu cautati atunci)

Toate amanuntele si destinatiile le gasiti aici.

 

In al doilea caz – aveti copii si vreti sa calatoriti cu ei. Copiii trebuie sa aibe pana in 12 ani, iar voi sa cumparati bilete la tarif normal, deci nu la tarif promotional. De asemenea, zborurile gratuite se dau doar pana la 2 copii, dar trebuie sa platitit taxele aeroportuare si cele guvernamentale.

Perioada de rezervare / calatorie este la fel, iar toate amanuntele le gasiti aici.

 

Si daca inca va ganditi unde sa calatoriti, poate articolele mele va vor ajuta.

Daca vreti sa aflati mai multe despre Krabi, fa click aici.

Daca vreti sa cititi ce si cum cu Hong Kong, arunca o privire aici

Pentru Singapore, poti sa faci click aici.

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii