Blue Air anunta deschiderea bazei de la Cluj-Napoca si lansarea a 13 rute spre diverse orase europene

Zboruri din Cluj

Daca initial, Blue Air programase deschiderea bazei Cluj-Napoca si lansarea de zboruri spre orase europene odata cu lansarea programului de vara, adica la sfarsitul lunii martie, inceputul lunii aprilie, iata ca stirile care vin din partea companiei aeriene romanesti anunta ca zborurile vor incepe mai devreme, inclusiv din luna decembrie (odata cu lansarea zborului Cluj-Napoca – Londra Heathrow pe 3 decembrie 2020). In total vor fi 13 destinatii europene pentru clujeni, dar si pentru locuitorii din regiune, iar primele zboruri vor incepe chiar din decembrie – ianuarie, numarul de destinatii si frecvente crescand in fiecare luna. Iata lista de zboruri:

 

Cluj-Napoca – Amsterdam. De 2 ori pe saptamana (miercurea si duminica). Primul zbor: 3 martie 2021.

Cluj-Napoca – Barcelona. De 2 ori pe saptamana (martea si sambata) in luna martie si de 4 ori pe saptamana incepand cu luna aprilie (luni, marti, miercuri, sambata). Primul zbor: 2 martie 2021.

Cluj-Napoca – Bruxelles (aeroportul principal – Nationaal). De 2 ori pe saptamana (lunea si duminica) in ianuarie – martie, de 4 ori pe saptamana incepand cu luna aprilie (luni, miercuri, vineri si duminica). Primul zbor: 15 ianuarie 2021.

Cluj-Napoca – Dublin. De 2 ori pe saptamana (martea si sambata) pana in luna februarie, de 3 ori pe saptamana (martea, joia si sambata) in luna martie si de 6 ori pe saptamana (zilnic exceptand duminica) incepand cu luna aprilie. Primul zbor: Se zboara deja.

Cluj-Napoca – Hamburg. O data pe saptamana (vinerea) in aprilie – mai si de 3 ori pe saptamana (miercuri, vineri, duminica) incepand cu luna iunie. Primul zbor: 2 aprilie 2021.

Cluj-Napoca – Koln. O data pe saptamana (vineri) in aprilie – martie, de 3 ori pe saptamana (luni, miercuri, vineri) din aprilie. Primul zbor: 15 ianuarie 2021.

Cluj-Napoca – Larnaca. O data pe saptamana (vineri) de la sfarsitul lui martie pana in mai si de 3 ori pe saptamana (joi, vineri, duminica) din luna iunie. Primul zbor: 26 martie 2021.

Cluj-Napoca – Londra Heathrow. O data pe saptamana (joia) in decembrie, de 2 ori pe saptamana (joia si vinerea), de 5 ori pe saptamana (zilnic exceptand marti si sambata) in martie si de 6 ori pe saptamana (exceptand sambata) din aprilie. Primul zbor: 3 decembrie 2020.

Cluj-Napoca – Madrid. De trei ori pe saptamana (martea, joia si sambata) incepand cu luna iunie. Atentie – sunt cateva zboruri si in jurul sarbatorilor de iarna. Primul zbor: 1 iunie 2021.

Cluj-Napoca – Milano Malpensa. De trei ori pe saptamana (luni, miercuri, vineri) incepand cu sfarsitul lui martie. Primul zbor: 29 martie 2021.

Cluj-Napoca – Paris Charles de Gaulle. De doua ori pe saptamana (luni si vineri) incepand cu martie. Primul zbor: 1 martie 2021.

Cluj-Napoca – Roma Fiumicino / Leonardo da Vinci. De trei ori pe saptamana (luni, miercuri, vineri) incepand sfarsitul lui martie. Primul zbor: 29 martie 2021.

Cluj-Napoca – Stuttgart. De doua ori pe saptamana (martea si sambata) incepand cu luna iunie. Atentie – sunt cateva zboruri si in jurul sarbatorilor de iarna. Primul zbor: 1 iunie 2021.

 

Biletele pot fi deja achizitionate de aici –––-> Site-ul Blue Air

Harta

Categorii:
Companii aeriene

Comentarii

  • Simona spune:

    Asta este pentru noi, cei din zona Cluj, o veste super-buna! Dar te rog spune-le celor de la Blue Air sa imbunatateasca nitel site-ul. Am vazut ca au facut ceva progrese dar mai e inca loc. Adica daca vreau sa plec din Cluj la Koln de exemplu, sa pot sa selectez doar zboruri directe. Ca acum vad doar dupa ce selectez datele ca sunt cu conexiune. Pe platformele de rezervari ai optiunea asta, nu poate fi atat de complicat. Multumesc anticipat, s-auzim de bine!

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest