Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

 

Termeni generali

Acest site functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale statului roman.

Toate informatiile continute in acest magazin online (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, precum si orice alte date) sunt proprietatea S.C. Cristiana Art & Design SRL si sunt aparate de legea romana si conventiile internationale pentru protectia drepturilor de autor. Nici un material nu poate fi reprodus, partial sau integral fara permisiunea anterioara a S.C. Cristiana Art & Design SRL. Toate drepturile sunt rezervate.

S.C. Cristiana Art & Design SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea site-ului sau a liniei folosita de dumneavoastra pentru comunicare.

S.C. Cristiana Art & Design SRL nu poate fi facuta responsabila pentru nici o paguba adusa echipamentului dumneavoastra, cauzata de vizitarea sau afisarea site-ului sau de descarcarea oricarei informatii, incluzand text, imagini, sau fisiere de pe acesta.

Este necesar acordul nostru pentru a lega acest site cu alte site-uri. S.C. Cristiana Art & Design SRL nu-si asuma responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat si nici pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decit cele autorizate.

Informatiile despre produse, caracteristicile tehnice  si preturi sunt prezentate sub rezerva erorilor de culegere si editare. De asemenea, nu se poate garanta disponibilitatea permanenta in stoc a tuturor produselor afisate.
 S.C. Cristiana Art & Design SRL isi rezerva astfel dreptul de a nu onora comanda (cu o notificare prealabila), daca stocul pentru un anumit produs a fost epuizat.

 

Termeni de confidentialitate

S.C. Cristiana Art & Design SRL apreciaza increderea pe care o manifestati navigind pe site-ul nostru, scriindu-ne sau facind comenzi on-line, de aceea dorim sa va asiguram ca nu vom furniza, vinde sau ceda nici unei alte parti baza de date referitoare la datele dumneavoastra personale, cu exceptia operatorului de plati online fara de care tranzactia dvs. nu ar putea fi procesata.

ATUNCI CAND VIZITATI, CUMPARATI PRODUSE SAU UTILIZATI IN ALT MOD SITE-UL NOSTRU, SUNTETI DE ACORD CU PREVEDERILE CUPRINSE IN ACEST DOCUMENT.


Destinatii