Un consultant de la Besttourism.ro a realizat turul celor mai mari 7 insule ale lumii

Ciprian Enea este primul român care a făcut turul celor mai mari 7 insule ale lumii. În ultimii ani el a călătorit în Groenlanda, Noua Guinee, Borneo, Madagascar, Baffin, Sumatra și Honsu. Proiectul s-a desfășurat sub patronajul Hypermarketului de Călătorii Besttourism.ro și reprezintă o continuare a premierelor naționale în domeniul turismului realizate de Ciprian Enea în parteneriat cu – Besttourism.ro.

Dintre acestea amintim: ”Top 7 noi minuni ale lumii” și ”Topul celor mai frumoase 100 de destinații ale lumii”, prilej cu care Ciprian Enea a vizitat și documentat în calitate de consultant turism aproximativ 140 de țări.

Rep: Besttourism.ro ”a vizitat” prin intermediul dumneavoastră în jur de 140 de țări. Cât de mult contează acest lucru pentru turiștii Hypermarketului de Călătorii ?

C.E. Ne-am propus mereu să venim în sprijinul turiștilor cu o gamă complexă de informații de bază despre destinațiile și serviciile turistice din întreaga lume. Ne place ca atunci când recomandăm o destinație să nu vorbim din ceea ce vedem pe net, ci din experiența trăit de noi la fața locului. Și să oferim turiștilor toate informațiile de care dispunem cu ajutorul articolelor, comentariilor, blogurilor și impresiilor de călătorie postate pe noua platformă Besttourism.ro

Rep: Despre ce platormă este vorba?

C.E. Am accesat un program european prin intermediul cărora turiștii din România beneficiază de o gamă largă de informații pe platforma Hypermarketului de Călătorii Besttourism.ro.

Proiectul, în valoare totală de aproximativ 250.000 euro, are finanțare nerambursabilă în proporție de 75% prin Regio-Programul Operațional Regional 2007 – 2013, Axa Prioritară 4 “Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional și local”, domeniul major de intervenție 4.3 “Sprijinirea dezvoltării microintreprinderilor”.

Rep: Care sunt avantajele noului site?

C.E. Utilizatorii site-ului primesc sfaturi de călătorie avizate, în timp real, de la consultanții, redactorii, bloggerii sau turiștii care postează impresii de călătorie pe Besttourism.ro.

Astfel ei găsesc și achiziționează la cele mai bune prețuri sejururi, bilete de avion, cazări, croaziere, chartere etc. Practic, ne vom îmbunătăți și mai mult serviciile de ofertare, concomitent cu dezvoltarea considerabilă a secțiunea de informare a noii platforme.

24.01.2015

 


Destinatii