Multumesc pentru voturi … Roblogfest !

In primul rand vreau sa va multumesc pentru voturi – spre marea mea surprindere, blogul meu a iesit pe locul 3, la egalitate atat cu locul 2, cat si cu locul 4. In turul 2 de scrutin, am avut 37 de voturi si multumesc tuturor votantilor mei 🙂 In primul tur de scrutin, fusesem pe locul 7 cu 22 voturi (probabil postul de duminica trecuta a facut diferenta 🙂

Am zis ca a fost o surpriza pentru mine pentru ca nu prea am avut timp de „campanie electorala”, in primul tur de scrutin, de abea in ultimele ore mi-am adus aminte sa ma votez (eram oricum plecat din tara :).

Deci, castigatori detasati au fost fetele de la https://www.viajoa.ro/.

Pe locul 2, 3 si 4 cu acelasi numar de puncte, Roxana de la https://lumeamare.ro/ , subsemnatul si Mihai de la https://mongolia.ro/ care a castigat si sectiunea de foto.

Rezultatele finale pe travel le gasiti aici: https://roblogfest.ro/competition/2010/Popular-Personal-Infotainment-Blog-travel/

Ce a fost aseara la Fratelli ? Lumea destul de multa, dar spatiul fiind mare, a fost aerisit, fiind nou prin blogosfera, nu prea stiam prea multi, dar cel putin ne-am vazut noi, cei din blogosfera de calatori – Roxana &Alex, fetele de la Viajoa, Corina Georgescu, Cornelia, Tim si castigatoarea de la ultimul concurs al lui Lumea Mare – Misaki. Muzica a fost faina (mai ales dupa ceremonie), berea moca, din pacate anuntarea castigatorilor a inceput tarziu, dar una peste alta o seara faina.

Castigatoarele

Eu, Adriana, Roxana si Cornelia

Categorii:
Evenimente

Comentarii

 • Camelia spune:

  FELICITARI!

 • metalactual spune:

  Hombre, imi pare rau ca nu am reusit sa votez pentru tine. Am incercat cu user-ul meu de pe google, dar nu m-a lasat si nu am avut rabdare sa ma mai inregistrez nu stiu unde…te sustin oricum ! Nu stiu de ce, dar cred ca la anul nu mai ratezi locul 1 – sincer.

 • Imperator spune:

  @ meta – Mersi de sustinere, oricum cum am zis si pentru mine a fost o mare supriza ca am iesit pe locul 3 🙂 Mai incerc la anu 🙂

 • Vanilla GxG spune:

  Man, surprins-nesurprins … Aceasta nominalizare n-a venit aiurea ! Chiar faci o treaba excelenta si , prin ochii si amintirile tale ne porti si pe noi in locuri in care (inca) n-am ajuns ! Respect !

 • Anonymous spune:

  Felicitari!
  Imi place basca ta a la Che Guevara!

 • Imperator spune:

  @anonim – e originala… cumparata din Havana 🙂

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest