Qatar Airways are din nou promotie: 449 euro la Shanghai, 499 euro la Krabi, Hong Kong la 539 euro

36. Qatar Airways - Doha airport

Qatar Airways are din nou oferte, dar de data asta sunt niste oferte „in valuri”. O sa le detaliez mai jos una dupa alta, doar sa semnalez ca am vazut niste preturi bune – cum ar fi 449 euro pentru Shanghai, 499 euro pentru Krabi (unde am fost recent, pentru mai multe idei de ce sa faceti acolo, aruncati o privire aici) sau 499 euro pentru Hong Kong. Exista apoi si o sarabanda de reduceri pentru zboruri la business class, inclusiv cu cazare la Doha. Dar hai sa trec la fapte.

Prima promotie Qatar Airways acopera atat clasa economy, dar si clasa business.

Cum am spus, mi-au atras atentia tarife precum 449 euro pentru Shanghai, 499 euro pentru Krabi, Hong Kong la 539 euro, Tokyo la 549 euro sau Seul la 559 euro. Exista bilete promotionale si la clasa business, dar preturile nu sunt asa de bune ca la a doua promotie despre care voi scrie mai jos. Biletele pot fi achizitionate pana pe 15 mai (deci aveti mai putin de o saptamana la dispozitie), dar perioada de calatorie este 16 august 2017 – 20 martie 2018… deci sunt bilete pe care sa le cumparati daca vreti sa calatoriti putin mai incolo (oricum, acopera si cele mai bune perioade de calatorit in diverse colturi de Asia si Orientul Apropiat).

Toate amanuntele le gasiti aici.

 

A doua promotie este destinata doar celor care vor sa calatoreasca la clasa business. Preturile sunt chiar bune pentru business: Bali la 1659 euro (si Doha – Bali e un zbor luuuuung), Bangkok la 1339 euro, Colombo la 1139 euro. In plus, atentie – daca vreti sa stati un pic si prin Doha, puteti opta ca zborul Doha – mai departe sa nu fie imediat dupa ce aterizezi de la Bucuresti si sa mai stai un pic sa vezi si Doha. Totul gratis – cazare si viza. Atentie, biletele pot fi achizitionate pana pe 22 mai, dar perioada de calatorie este doar pana pe 21 iunie 2017 !

Toate amanuntele le gasiti aici.

 

Si in fine, exista si o a treia promotie. Daca va achizitionati biletele cumparand cu card de debit sau credit MasterCard, puteti obtine o reducere de pana la 15%. Promotia este valabila pana pe 21 mai 2017.

Toate amanuntele le gasiti aici.

 

Spor la rezervari !

 

Comentarii

  • Zavoianu spune:

    Parca ma uit cu ciuda la ofertele Qatar cu plecare din Sofia…979 Euro Business Class Sofia -Phuket….orar bun de zbor…pffff

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest