Regulament Campanie promotionala „Total Europa”

ARTICOLUL 1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI PROMOTIONALE

Organizatorul campaniei “Total Europa” este S.C. TOTAL IMAGE MEDIA S.R.L., cu sediul in Bucuresti, legal reprezentata prin Teodor Calimanescu , in calitate de Director General.

Campania promotional “Total Europa” (denumita in continuare „Campania” sau „Campania promotionala”) se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.
ARTICOLUL 2. LOCUL, SCOPUL SI DURATA DESFASURARII CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala se va desfasura in perioada 05.06.2013- 16.06.2013 pe blogul Imperatortravel, https://www.imperatortravel.ro si are drept scop popularizarea numelui Europa Travel.

Campania promotionala este organizata si se va derula pe intreg teritoriul Romaniei.
ARTICOLUL 3. CONDITII DE PARTICIPARE

Campania promotionala este accesibila tuturor persoanelor fizice in varsta de peste 18 ani, rezidente in Romania, care acceseaza adresa web https://www.imperatortravel.ro/ si raspund la intrebarile publicate .

Nu au dreptul de participare la aceasta campanie angajatii societatii TOTAL IMAGE MEDIA SRL, blogului Imperatortravel si membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati / surori, sot / sotie, rude pana la gradul IV).

Participarea la aceasta Campanie promotionala are valoare de acceptare neechivoca, expresa si integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a tuturor prevederilor prezentului Regulament.

Persoana juridica responsabila de prelucrarea bazei de date cu caracter personal este TOTAL IMAGE MEDIA SRL.
ARTICOLUL 4. MECANISMUL DE CONCURS

Orice persoana care doreste sa participe la concurs trebuie sa acceseze pagina https://www.imperatortravel.ro/, si sa raspunda la intrebarile publicate.

Castigatorul va fi stabilit prin extragere electronica, utilizand www.random.org , dintre toti participantii care se conformeaza acestui Regulament.
ARTICOLUL 5. PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE

Premiul campaniei promotionale se va da o singura data. Rezultatul se va da in intervalul 17.06 – 19.06.2013.

Serviciile incluse in premiu sunt:

– un city break pentru doua persoane la Berlin constand in

– Bilet de avion pe ruta Bucuresti –  Berlin si retur

– Cazare 2 nopti in camera dubla in hotel de 3 stele in Berlin

– Perioada sejurului se va stabili de comun acord cu Organizatorul; intervalul disponibil este 13.07- 18.08 2013 in weekend (vineri – duminica)

– Transportul pana la aeroportul international Bucuresti Henri Coanda nu este inclus in premiu

Valoarea neta a premiului, dupa plata impozitului pe premii, este de maxim 1.000 eur.

Nici unul dintre premiile oferite in cadrul campaniei nu pot fi preschimbate in bani si nu pot fi transferate unei alte persoane.
ARTICOLUL 6. PROCEDURA STABILIRII CASTIGATORILOR

Castigatorul va fi stabilit prin extragere electronic, utilizand site-ul www.random.org de catre Cezar Dumitru, de la Imperator Travel, dintre toti participantii care se conformeaza acestui Regulament. Castigatorul va fi anuntat pe blogul www.imperatortravel.ro si va trebui sa isi confirme disponibilitatea de a beneficia de premiu in termen de 3 zile lucratoare de la anuntare, trimitand un email pe adresa de mail office@europatravel.ro.

 

ARTICOLUL 7. REGULAMENTUL

Regulamentul promotiei poate fi consultat pe www.imperatortravel.ro si www.europatravel.ro
ARTICOLUL 8. TAXE SI IMPOZITE

Organizatorul- TOTAL IMAGE MEDIA – se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru veniturile obtinute de catre castigator. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice natura in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorilor.
ARTICOLUL 9. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente.
ARTICOLUL 10. INTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

Campania promotionala va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului cu conditia prealabila a anuntarii publicului pe blogul www.imperatortravel.ro
ARTICOLUL 11. DIVERSE

Prin inscrierea la campania “Total Europa” participantii sunt de acord cu prevederile prezentului regulament.
ARTICOLUL 12. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Inscrierea la promotie in scopul participarii prezuma cunoasterea Regulamentului si acordul participantului pentru clauzele acestuia, inclusiv in ceea ce priveste publicarea datelor de identitate, organizatorul urmand a respecta dispozitiile Legii nr. 677 / 2001.

Prezenta promotie se deruleaza in conformitate cu prevederile legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Toate persoanele carora le este adresata aceasta promotie isi pot exercita fata de operator oricare dintre drepturile ce le sunt conferite in acest sens de Legea nr.677/2001, articolele 12-15, dar fara a se limita la drepturile mentionate de aceste articole:

L 677/2001 – ART. 12

 

 

 


Pin It on Pinterest