O sambata plina de travel !!!

Sa nu credeti ca bantui pe vreundeva… Nu, sunt si raman in Bucuresti 🙂 Dar va fi o sambata plina de povesti si ganduri de duca.

In primul rand, de la 12:30, vom bea niste ceai la Green Tea. Este cea de-a treia editie a „Povestilor din Lumea Mare”. De data asta, va exista si o destinatie fixata – o destinatie incitanta pentru multi – Japonia. Vor povesti doua bloggeritze japonezite – Ariko si Misaki, apoi the special guest star – Carmen Okabe care a locuit in Japonia timp de 15 ani ne va introduce in fascinantul univers nipon. Dar mai multe amanunte aici:

https://lumeamare.ro/2010/03/15/povesti-din-lumea-mare-3/

Apoi, de la ora 16:00, ne intalnim cei de la „clubul de turism”, initiat de prietenul Tim care dupa demisia Varului din calitatea de organizator sef a preluat cu un leadership de invidiat organizarea. Vor veni „greii” – Tim tocmai intors din America de Sud, Varu penduland intre Portugalia si Nepal, Miruna planificandu-si excursia cu Transiberianul, dar nu numai. Din pacate pentru noi si din fericire pentru el, Razvan e in China, asa ca nu ne va onora cu prezenta. Intalnirea in Ramayana Cafe si amanunte pe Facebook:

https://www.facebook.com/event.php?invites&eid=354136109286

De la intalnirea precedenta a „clubului de turism”

Categorii:
Evenimente

Comentarii

 • Doina Varga spune:

  Buna. Felicitari pentru calificarea in finala la roblogfest. Iti propun un schimb de voturi. Din partea mea vei primi un vot la aceasta sectiune, iar tu sa-mi dai un vot pentru Arta culinara Doina, la sectiunea blog culinar. Daca esti de acord, te rog sa imi raspunzi aici:
  http://nicuvar.wordpress.com/va-rog-un-vot-la-roblogfest/
  Succes,
  Doina

 • GabrielaG spune:

  Salut! Vreau si eu sa vin la intalnirile voastre:) Vreau si eu sa va cunosc. Numai ca la mine e o mica problema cu Sambata. Nu pot veni. Daca organizati ceva vreodata Duminica, da-ti va rog de stire pe blog.
  10x a lot:)

 • Imperator spune:

  Pai in general ne vedem odata pe luna la intalnirile organizate de lumeamare… Poti urmari aici: http://lumeamare.ro/

  Ai facebook ? Suntem un grup pe facebook (ii zice clubul de turism), uneori eu nu scriu la timp 🙂

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii