Bine ati venit la Imperatortravel…. Acum si cu Forum !

Forum Imperator travel

Aveam in minte mai demult, dar unii dintre voi mi-au cerut de cateva ori ca n-ar fi rau sa includ si un forum… Si cu ajutorul lui Vlad, iaca, Imperatortravel.ro are un forum nou-noutz ! Inca mai am de “pigulit” la el, dar ma grabesc sa vi-l recomand si sa va spun ca este 100% functional ! Si evident, sa va invit sa va inregistrati.

De ce am facut si un forum ? Pentru ca este mult mai usor sa interactionati nu numai cu mine, ci si intre voi. Exista foarte multi cititori care au fost prin diverse locuri mult mai recent, deci au informatii direct de la sursa mai bune. Exista chiar si destinatii in care eu nu am calcat vreodata (mai-e-state pana la 220 tari si teritorii :). Doresc ca acest forum sa fie un loc in care voi sa interactionati, sa oferiti informatii si sa va spuneti punctul de vedere in mod deschis – promit sa nu sterg nimic decat injuraturi :).

Pana una alta, am infiintat urmatoarele forumuri… Daca credeti ca ar fi interesant sa mai adaug ceva, va rog sa-mi spuneti !

1.       Sfaturi si idei de calatorie -> structurat pe continente, aici puteti sa intrebati, raspundeti sau sa destainuiti despre locuri unde ati fost sau vreti sa mergeti

2.       Parteneri de calatorie -> vreti sa mergeti undeva ? Vreti sa gasiti vreun partener de calatorie ? Aveti vreun plan sa mergeti cu trenul in India sau in jurul lumii… Anuntati, poate apare vreun doritor !

3.       Transport ieftin si bun -> aici puteti sa adaugati informatii despre cum sa calatoresti cu orice mijloc de transport de la avion pana la elefant si ricsa. Puteti sa intrebati despre bilete de avioane ieftine sau sa ne spuneti unde ati vazut super oferte… cum sa ajungi cu trenul la Beijing sau Kuala Lumpur… Sectiuni speciale pentru moto si velo !

4.       Cazare care merita – din nou structurat pe continente, unde ati pus capul si vi s-a parut frumos, bun si ieftin sau unde vi sa parut ca ati aruncat bani pe fereastra… Orice destinatie – fie ca e Vama Veche, Koh Samui, Antalya, Paris, Paralya Katerini sau desertul Gobi !

Cum va inregistrati in forum ?

Temporar, butonul de forum nu iti sare in ochi (este unul din lucrurile ce mai trebuie pigulite), se afla pe randul de jos din meniul din partea superioara a paginii (vezi poza). Apasati cu incredere !

Imperator travel forum

Pasul urmator este sa va inregistrati. Apasati pe register.

Imperator travel forum

 

Apoi o sa trebuiasca sa va alegeti o porecla („nick”) si sa scrieti adresa de mail si apoi sa faceti o mica adunare (asta fiind anti-spam). O sa primiti parola la adresa respectiva aproape instantaneu (verificati spam-ul !!!). Parola o sa fie o insiruire de cifre si numere aleatoriu.

Imperator travel forum

Cu password-ul astfel obtinut, intrati apasand login,

Imperator travel forum

scrieti nick-ul si password-ul si apoi o sa va apara un meniu unde trebuie sa mai scrieti numele si prenumele (la „personal identity”) si apoi sa va schimbati parola in ceva care sa o tineti minte (la „password”) !

Pasul 6.JPG

Imperator travel forum

Si sunteti gata de intrebat, raspuns si comentat. Alegeti-va subiectul care va intereseaza… Sa zicem ca ati vrea sa stiti cum se ajunge cel mai ieftin de la Lima la Macchu Picchu… Va duceti la sfaturi si idei de calatorie si alegeti „America de Sud”

Imperator travel forum

Apoi, daca nu exista deja un subiect pe tema asta, apasati pe „add a new topic”

Imperator travel forum

Si in fine, puneti intrebarea. Daca vreti sa fiti instintati pe mail cand cineva raspunde, apasati pe „subscribe to this topic” !

Imperator travel forum

Va astept cu drag !

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii

Pin It on Pinterest