Tudor & Anda – Always summer :)

Tudor maxim.jpg

De cand am blog, unul dintre cele mai faine lucruri care mi se putut intampla este sa cunosc multi calatori romani… cu care am povestit, am schimbat informatii si chiar am si calatorit impreuna. Doi dintre ei sunt Tudor şi Anda au pus pauză  la joburile lor pentru o călătorie de 78 de zile în Europa (14 zile) şi în Asia de  est (64 de zile). Amândoi iubesc vara, căldura, soarele, de aceea ocolesc cât mai mult iarna şi frigul. Acum sunt prin Asia de Sud Est, au fost prin Vietnam, prin Laos si din cate am vazut per Facebook, acum sunt in Bangkok 🙂


Excursia lor s-a concretizat si intr-un proiect de comunicare numit „Always Summer”. Pe lângă bucuria unei veri prelungite au cautat sa surprinda cat mai mult din spiritul local şi naţional, să înţeleaga cât mai bine istoria locurilor în care păşim, să se bucure de mâncare alături de localnici şi sa se împrieteneasca cu alţi călători autentici.

Tudor mi-a scris cateva randuri ce inseamna Always Summer pentru ei –

Am cautat prin călătoriile trăite şi împărtăşite să inspir în special tinerii să fie independenţi, sa călătorească cât mai mult, arătându ca poţi descoperi şi explora lumi noi cu un buget de multe ori mai mic decat ai cheltui în România dacă ai sta acasă”

Astăzi vă prezint primele episoade din seria filmelor de călătorie pe care cei doi le fac pentru a vă purta cu ei în călătorie.

O saptamana in Malta:

Un weekend la Ho Chi Minh

Afla mai multe despre călătoria lor pe blogul lui Tudor şi urmeazã-i în timp real pe pagina de Facebook Always summer!

Categorii:
Diverse

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest