Concurs Lufthansa: Câștigă 2 bilete de avion transcontinentale!

Lufthansa.jpg

V-am anunțat și pe Facebook, dar vă zic și acum, pe blog. Lufthansa are un concurs haios, cu niște premii chiar tari – e vorba de 2 bilete de avion transcontinentale pe rutele Lufthansa (care chiar zboară în toată lumea). Ce trebuie să faci? Simplu, intră pe acest link și răspunde la cele 9 întrebări. Nu, nu sunt întrebări de gen “Vreau să fiu milionar”, sunt unele chiar haioase cu privire la călătorii. Am bufnit în râs la întrebarea a 4-a:

Ar trebui să fie interzis accesul în avion:

  1. Bebelușilor plângăcioși (doar ei, bebelușii drăgălași și silențioși sunt bine-veniți);
  2. Doamnelor care au multe de povestit;
  3. Oamenilor morocănoși și arțăgoși;
  4. Oamenilor care pot dormi în avion – pur și simplu îi invidiezi.

 

Apoi, la final, după ce ai răspuns la 9 întrebări (mă rog, la unele nu am găsit exact raspunsul care să mă descrie realmente pe mine), vei primi nu numai șansa de a câștiga două bilete de avion (trebuie să îți lași datele, precum e-mailul, și să fii de acord să primești informații de la Lufthansa – ceea ce nu e un lucru rău, în ultimă instanță, poți afla rapid promoțiile și noutățile), dar vei primi și un profil.

La mine a ieșit “Nu pierde nicio vară”… mă rog, mai degrabă la mine ar fi trebuit să apară “Iarna e ca vara”. Și nu sunt realmente un “fiu al plajelor”. Cred ca mai degrabă sunt un călător în căutare de experienţe cât mai variate, fie că sunt urbane, sau extra-urbane. Îmi place să descopăr oraşe cu arhitectură triumfătoare sau istorică, dar la fel de mult îmi place să iau jungla la picior cum am făcut-o recent în Costa Rica. Îmi place să descopăr sate “timeless” cum ar zice englezul, dar şi locuri futuriste.

Uitându-mă din nou la descrierea “Nu pierde nici o vară” cred că are totuşi parţial dreptate. Îmi place să jonglez cu anotimpurile, îmi place mai ales să fac din iarnă vară. Anul trecut cred că am schimbat anotimpurile de vreo 20 şi ceva de ori, e drept am fost şi prin Patagonia şi Tara de Foc şi acolo nu e greu să schimbi anotimpurile. În decurs de o oră, ai parte de iarnă, primăvară şi toamnă. Vară, nu. Garantat ! În schimb anul ăsta, am fost în noiembrie în Capul Verde https://www.imperatortravel.ro/categoria/jurnal-de-calatorie/capul-verde-no-stress-2014 unde era vară, în decembrie – ianuarie, am călătorit prin America Centrală unde era vară, iar acum câteva zile am fost rapid prin India unde era, hai să zicem primăvară.

Revenind însă la concurs, dacă ai 5 minute la dispoziție, intră pe site-ul concursului Lufthansa, și… baftă! Iar dacă ajungi peste mări și țări, bea o bere și pentru mine :). Sau, mai degrabă, un mojito!

Lufthansa.jpg

 

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest