Lufthansa anunta redeschiderea zborurilor Bucuresti – Frankfurt de la 1 iunie in caz ca nu va continua interdictia de zbor. Austrian Airlines si SWISS nu vor zbura inca la Bucuresti

Lufthansa

Grupul Lufthansa din care fac parte companiile aeriene Lufthansa, Eurowings, Austrian Airlines, SWISS si Brussels Airlines a anuntat ca in luna iunie 2020 vor opera 1800 de zboruri pe saptamana spre 106 destinatii – evident in conditiile in care se vor ridica interdictiile dictate de zeci de state de-a lungul si de-a latul planetei.

Printre aceste zboruri, doar compania germana Lufthansa va opera spre Romania si mai precis zborul Frankfurt – Bucuresti. Acesta va fi operat de doar 3 ori pe saptamana – lunea, miercurea si vinerea. Celelalte zboruri operate de Lufthansa in mod obisnuit spre Romania sunt anulate in cursul lunii iunie de asemenea.

In plus, compania SWISS care inainte de COVID opera zborul Bucuresti – Zurich nu va reveni la Bucuresti cel putin in luna iunie, la fel, nici Austrian Airlines nu va zbura pe ruta Bucuresti – Viena cel putin in luna iunie.

Austrian Airlines nu opereaza nici un zbor regulat din martie si nu va opera nici unul cel putin pana pe 7 iunie. Compania germana va anunta in timp util daca susidiara sa austriaca va reincepe zborurile si cand.

ATENTIE – zborurile Bucuresti – Franfurt depind de decizia autoritatilor romane competente. In acest moment, toate zborurile intre Romania si Germania sunt sistate cel putin pana pe data de 29 mai. Cel tarziu pe 28 mai 2020 se va anunta prelungirea interdictiei sau ridicarea ei.

Biletele pe ruta Bucuresti – Frankfurt pot fi cumparate de pe site-ul Lufthansa sau de la agentiile de turism, iar pretul unui bilet dus pe ruta Frankfurt – Bucuresti incepe de la 37 euro (economy) si 192 euro (business class). In cazul biletului economy, in pret nu este inclus bagajul de cala.

De asemenea, la bordul avi0anelor Lufthansa este obligatorie purtarea mastii de protectie.

Categorii:
Companii aeriene

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii