Castiga un city break la Munchen oferit de Organizatia Germana pentru Turism

2. Primaria Munchen

Vreau sa va atrag atentia la un nou concurs cu un premiu foarte fain. Este pentru a doua oara cand Organizatia Germana pentru Turism care este responsabila pentru promovarea turismului in Germania organizeaza un concurs pentru romanii pasionati de calatorii. Iar premiul este unul tare fain – un weekend pentru 2 persoane timp de 3 zile la Munchen in capitala Bavariei. Doar vreau sa va mai spun ca Munchenul este unul din orasele care imi place cel mai mult din Germania (ma rog, alaturi de Berlin si Nurnberg). Dar mai bine sa va spun ce trebuie sa faceti.

Pasul 1 (cel mai important). Intrati pe linkul acesta. Aveti de raspuns la cinci intrebari. Daca nu stiti raspunsurile, nu va speriati… exista de fiecare data un link catre o alta pagina care va ajuta sa dati raspunsul corect.

Pasul 2 – completati datele de contact

Pasul 3 – bafta.

Nu vreau sa inchei fara a spune ca Munchenul e un oras grozav. Si nu neaparat pentru Oktoberfest. Exista un centru vechi cu o atmosfera aparte, poti descoperi legenda BMW in muzeul celebrei marci de masina bavareze, nu uita de Bayern Munchen care a dominat fotbalul european ani de zile (si acum este permanent in top), iar daca vrei sa vezi niste castele naucitoare, nu rata ocazia unul day trip la castelele bavareze facute de regele Ludwig II. De fapt, cred ca as scrie pagini intregi despre Munchen, dar mai degraba, va recomand sa aruncati o privire pe acest articol cu idei despre ce sa faci la Munchen. Bafta !

 

Sa nu uit – transportul si cazarea sunt asigurate de germani 🙂

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest