Maine incepe targul de turism de la Bucuresti. Primele reduceri au fost deja anuntate – pana la 45%

Corfu

Maine incepe targul de turism de primavara din Bucuresti, cel mai important targ de turism al anului. Pentru cei care urmaresc targurile, se stie ca aceasta este in general perioada in care toate agentiile de turism se intrec in reduceri de preturi pentru chartere, circuite, sejururi, in fine toate produsele. Este momentul in care multi se duc la targ sau prin agentii pentru a gasi oferte, dar si pentru a trage de un ultim discount. Cum am spus, targul se deschide maine, joi, 25 februarie si va fi deschis pana duminica, 28 februarie, orele 16:00. M-am gandit insa „sa fur” startul si sa-i intreb pe cei de la Paralela 45 ce reduceri au pentru targ si le-am aflat. Atentie, perioada de reduceri nu se desfasoara strict in aceste zile de targ, ofertele sunt valabile pana pe 1 martie, dar evident, numarul locurilor este limitat, asa ca daca va interseaza ceva, eu zic sa va grabiti.

Deci, ofertele sunt:

Charterele spre Grecia, Turcia, Spania, Croatia si Portugalia 8 – 10%, dar la un plafon maxim de 100 euro / adult si 50 euro / copil

Circuite, turism individual extern si Litoral Romania 7%.

Reduceri diferite pentru alte sejururi, programe pentru seniori si hoteluri no name.

 

Ofertele de targ, cumulate cu cele de early booking care sunt inca valabile duc la reduceri de pana la 45% fata de pretul „de lista”.

 

Ofertele pot fi obtinute nu numai la targ, ci si in agentiile Paralela 45 din tara, dar si on-line, trimitand mailuri fara a va deplasa in nici o agentie. Mai multe informatii gasiti aici. Si daca veniti la targ, poate ne vedem. Eu voi fi acolo joi (adica maine) si sambata.

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii