Se ascute competitia in Asia de Sud Est. Singapore Airlines si Thai Airways vor lansa low-costuri !

Singapore Airlines, Asia de Sud Est

Tocmai citeam ce mai e nou prin lumea calatoriilor si am vazut un articol de la Business Traveller care are niste stiri care sa ne bucure. Singapore Airlines a anuntat ca va lansa o companie low-cost care sa zboare pe distante medii si lungi (poate chiar si Europa…). Noua companie va opera independent si va avea hub-ul in terminalul low-cost al aeroportului Changi din Singapore (dupa modelul aeroportului din Kuala Lumpur). Principalul competitor va fi Air Asia X, dar si companiile low-cost regionale cum ar fi Tiger, Cebu sau ValueAir. Ura, se ascute competitia in Asia de Sud Est !

In plus, aflu ca si Thai Airways pune la cale lansarea unui low-cost similar. Anuntul mi se pare ciudat atata timp cat Thai Airways deja detine o buna parte din compania low-cost Nok Air si chiar a pus la punct un joint-venture cu low-costul singaporez Tiger Airways pentru a lansa o noua companie low cost – Thai Tiger.

Cu sau fara Thai Tiger, oricum, stirile sunt imbucuratoare… piata sud-est asiatica va fi extrem de competitiva, calatorii prin zona avand asigurate numai preturi mici… Si daca este sa vina inca un low-cost trans-continental si in Europa, numai de bine !

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest