CSA – mai aruncati o privire si la Czech Airlines

Czech Airlines - CSA

Am zburat de destule ori cu CSA (Czech Airlines) si nu am gasit niciodata nici un cusur.. Avioanele erau permanent curate, stewarzii prompti si nu am avut parte de intarzieri. Poate unii dintre voi au mai avut experiente neplacute, se intampla la oricine, dar pentru mine, CSA este o companie solida, OK, pe care te poti baza.. Nu e cine stie ce distractiva, nici zborurile nu vor fi memorabile, CSA este ceea ce este Cehia – o companie corecta si buna.

Dar nu de asta vreau sa scriu astazi si sa va atrag atentia ca desi nu are prea multa reclama, Czech Airlines are niste preturi bune. Ma uit pe pagina lor de oferte speciale si din capul locului ma loveste un Bucuresti – Barcelona la 80 euro (no charges included). De la o vreme, cam toate low-cost-urile romanesti baga niste preturi nu foarte low cost pe destinatia Barcelona, asa ca de curiozitate am aruncat o privire pe site. Cand colo, tzapa – in nici o zi nu gaseai bilete la 80 euro dus-intors.

Cealalta oferta: Bucuresti – Madrid la 157 euro. Da, sunt cateva zile in care chiar obtii pretul asta. Apesi pe book now si iti apar zilele cu oferta. Ultima oferta: Bucuresti – Hamburg la 155 euro.

Revin la Barcelona si fac o simulare candva in iunie. Cel mai mic pret – 205 euro… Departe insa de 80 de euro.

Ce vreau sa subliniez este ca Czech Airlines mai are cateva destinatii exotice – Taskent, Uzbekistan (592 euro), Erevan, Armenia (454 euro), Tbilisi, Georgia (296 euro – chiar un pret bun !) sau Almaty, Kazahstan (682 euro – cam mult !). Preturile sunt simulate pentru luna octombrie. Si cum uneori, pot aparea promotii, daca doriti sa vizitati Caucazul si Asia Centrala, nu ar fi rau sa-i luati in considerare si pe cehi.

Urmariti promotiile speciale ale Czech Airlines aici !

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii