Vacanta de vara in Asia de Sud Est ? 600 euro spre Bangkok si Kuala !

Qatar Airways spre Asia de Sud Est

Mai deunazi ma intreba cineva daca poti sa mai gasesti vreun bilet bun spre Asia de Sud Est prin august… E drept, e cam din scurt, poate mai gasesc ceva bun. Si dupa ce am sapat ici si colo, am gasit bilete la circa 600 euro atat pentru Bangkok, cat si pentru Kuala Lumpur.

Ce am gasit sunt ofertele Qatar Airways nu din Bucuresti, de unde continua sa aibe niste preturi de te doare mintea, ci din Istanbul pana unde puteti sa ajungeti cu low-costul Pegasus cu 100 euro. Din Istanbul, prin august, aveti numeroase optiuni de zbor la pret de 500 euro, iar pana acolo mai dati 100 euro pe Pegasus (sau mai putin daca aveti timp si mergeti cu masina, autocarul sau trenul).

Daca ma uit la preturile lui Qatar direct din Bucuresti, doar in cateva zile am gasit preturi de aproape 900 euro !

In august, Thailanda este udata din belsug de muson, in schimb ce Kuala Lumpur se bucura de sezonul secetos… Iar din Kuala aveti Air Asia sa puteti ajunge in zona unde acum este sezonul cel mai propice de vizitat: Bali, Singapore, Borneo, Sumatra, etc… adica tot ce e la sud de KL. Asia de Sud Est poate fi a voastra !

Comentarii

 • virgiliu pop spune:

  Asa e, numai ce m-am dat jos acum o ora si jumatate dintr-un avion al Qatar Airways, zburand din Kuala Lumpur, si intr-adevar au preturi bune. Nu stiu insa cum o sa rezist fara durian pana ma intorc in Asia de Sud-Est!

 • julini spune:

  ia arunca o privire la Luthansa sa vezi ce preturi au din Istanbul si Madrid catre Singapore.520 de euro mi-a dat mie o simulare cu plecare din Istanbul pe 18 dec si intoarcere pe 12 ianuarie,dar sunt bilete disponibile si pentru alte date.La fel si cu plecare din Madrid insa acolo plecarea trebuie sa fie mai la inceputul lunii decembrie.

  • Imperator spune:

   Saluti, eu ma refeream ca se mai gasesc bilete relativ ieftine in viitorul imediat.
   M-am uitat si eu acum pe Lufthansa si vad Istanbul – Singapore @ 1128 lire turcesti (489 euro) in datele respective, adica cam cat costa ce am zis eu in articol, iar Madrid – Singapore @ 492 euro. Plus vreo 100 de euro din Bucuresti la Istanbul si la vreo 150 pana la Madrid, tot acolo da, la Madrid poate mai mult

   • julini spune:

    Ni hao! Ai dreptate.Am citit in graba si am crezut ca articolul se refera doar la Qatar Airways.Asa e cand citesti bloguri pe la 3 dimineata ora Chinei 🙂

    • Imperator spune:

     Sa fie ora ? Sa fie maotai-ul ? 🙂

     • julini spune:

      Nu ma prea dedau la bunatatile locale.Si asa ma streseaza astia cu ceasurile,gentile si masajul lor din 10 in 10 metri.Daca mai beau si maotai poate chiar ma ia de cap si accept o propunere „sa-mi exersez engleza „alaturi de o localnica.By the way,cum a fost in Liban?

 • Andrei spune:

  Qatar opereaza la Istanbul de pe Sabiha ? Ca daca e de pe Ataturk se mai adauga vreo 30 euro lejer transferul intre cele 2 aeroporturi

 • Imperator spune:

  Qatar opereaza din Ataturk. Havas-ul de la Sabiha pana in centru e 5 sau 6 euro, apoi din centru la Ataturk iar vreo 8 – 9 euro

  • Pitzifelnic spune:

   Sabiha – Taksim : 14 YTL
   Taksim – Atatürk : 10 YTL

   Deci dus-intors : 48 YTL, adica vreo 24 EURO.

 • Imperator spune:

  Ce rau esti… nu vrei sa promovezi invatarea limbii engleze 🙂 Mai vand aia ceasuri Loloex ?

  • julini spune:

   pai daca esti din Lomania normal ca ceasurile sunt Lolex :). N-am avut curiozitatea sa vad ce vand dar sunt convins ca numai fake-uri.
   Am o intrebare.Ai zburat cumva cu Jetstar?Tot caut variante Singapore-Auckland pentru decembrie si nu-i gasesc decat pe ei la 500 de euro pentru ca restul sar de 1000 de euro.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest