Promotie LOT: Delhi @429 euro, Chicago @ 539 euro, Seul @ 569 euro si multe alte destinatii

LOT

Anul incepe cu mai multe promotii. Dupa Air France / KLM (promotie care este inca in vigoare), iata si polonezii de la LOT au o serie de promotie – care atentie, perioada de promotii dureaza mult mai putin, adica doar pana pe 18 ianuarie. LOT are bilete de avion la preturi promotionale in destinatii din Polonia (nu numai spre Varsovia, dar si spre orase ca Gdansk sau Cracovia ), Asia cat si America de Nord. Reamintesc, LOT zboara spre 2 destinatii in Romania, mai precis spre Bucuresti si Cluj-Napoca, asa ca destinatiile promotionale se aplica din ambele orase. Sunt preturi identice, in unele cazuri un pic diferite (din Cluj mai ieftine cu 10 – 20 euro). Dar sa vedem principalele destinatii.

Asia – LOT are preturi promotionale spre Astana (fost Nursultan, fost Astana), Delhi, Mumbai si Seul. Astana este la 419 euro, Delhi la 429 euro, Mumbai la 489 euro si Seul la 569 euro. Preturi foarte bune, cunoscand contextul preturilor si costurilor din aviatie

America de Nord – pe lista de promotii sunt Toronto (449 euro), New York (509 euro), Chicago (539 euro), Miami (589 euro) si Los Angeles (669 euro).

Polonia – cum ziceam, sunt destul de multe orase poloneze – incepand cu Varsovia (79 euro din Cluj, 99 euro din Bucuresti) si terminand cu o gramada de alte orase.

 

Cum ziceam, perioada promotionala se termina pe 18 ianuarie 2023, iar zborurile pot fi efectuate in diverse perioade de timp, dar nu mai tarziu de 31 mai 2023 pe anumite rute – vedeti pe pagina LOT ca apar clar datele, nu cautati in alte date. Evident, numarul biletelor la preturi promotionale este limitat.

Toate informatiile le gasiti aici –-> pagina LOT.

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest