WizzAir va zbura la vara Bucuresti – Palma de Mallorca

Wizz Air.jpg

De cativa ani, eram gelos pe clujeni pentru ca WizzAir avea curse Cluj Napoca – Palma de Mallorca. E drept, nu erau la fel de ieftine ca cele de Roma, Pisa sau Madrid, dar orisicat, erau preturi bune. Iaca am o veste buna si pentru regateni… de la vara puteti zbura cu Wizz-ul de la Bucuresti direct pe plajele (si cluburile) din Baleare !

Acum cateva zile, printr-un comunicat de presa, WizzAir a anuntat ca incepand cu 23 iunie 2012, vor incepe zborurile Bucuresti – Palma. Vor fi 2 zboruri pe saptamana (luni si vineri), perfecte pentru un weekend lung de plaja, dans si nu numai. Pretul anuntat este de 266 lei pentru un dus (inclusiv taxele, probabil exclusiv bagajele).

Ma rog, asta zice comunicatul de presa, dar am asteptat sa vad zborurile pe net. Primul zbor este insa pe 25 iunie (asta e luni, acum ce mai conteaza o zi sau doua). Zborurile pleaca din Bucuresti la ora 21:20 si aterizeaza la 23:45 (o alegere buna, mai ales pentru zborul de vineri, ai terminat saptamana de lucru, fuga la Palma), returul e insa sambata si marti (devreme dimineata) la ora 2:05 ajungand in Bucuresti la 6 dimineata (fresh pentru birou 🙂

Pretul: vesti bune – sunt mai mici decat cele anuntate: 249 lei la dus e cel mai ieftin pret, la retur 169 lei, deci un dus-intors te duce la 101 euro (la care se adauga taxa de plata cu cardul, bagajele, eventuala mancare)

In plus, tot de pe 23 iunie, va fi inaugurata cursa Bucuresti – Verona cu 2 zboruri pe saptamana.

Mai multe informatii pe site-ul WizzAir

Categorii:
Tips & Tricks

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest