TAROM mai baga un zbor la Londra – la ore foarte bune !

Tarom.jpg

Competitia se ascute pe destinatia Londra, un lucru pe care nu pot decat sa-l salut… Tocmai am primit de stire ca Taromul a mai pus mana pe unul din sloturile atat de putine si greu de obtinut de pe aeroportul Londra Heathrow si introduce o a doua cursa spre capitala Marii Britanii cu incepere din 25 martie 2012. Orele de zbor sunt insa excelente, mult mai bune decat in cazul celeilalte curse.

Cursa va pleca de la Bucuresti la ora 19:35 si va ateriza la Londra la 21:10 (ora locala -2 ore fata de Bucuresti). Avionul va „dormi” pe aeroportul din Londra (banuiesc ca si echipajul :)) si va pleca a doua zi dimineata la 8:20, aterizand la 13:40 in Henri Coanda. Cursele sunt corelate si cu zborurile interne ale Tarom. Cealalta cursa este undeva prin mijlocul zilei (pleaca din Bucuresti la 12:25 si ajunge la Londra la 14:00, iar din Londra, pleaca imediat la 14:50 si aterizeaza la Bucuresti la 20:05.

Daca ar fi sa ma uit la orarul principalului concurent Tarom pe aceasta ruta, British Airways, as remarca noua cursa Tarom o cam „taie” pe cea a BA (care pleaca din Bucuresti la ora 15:55, iar cineva venit cu treaba la Bucuresti va fi foarte fericit sa plece la sfarsitul zilei la 19:35), dar lasa pleacarea de dimineata din Bucuresti BA-ului si de asemenea, ia fata BA-ului la plecarea de dimineata, parasind Londra cu 1:20 ore inainte de British, care insa are o ora excelenta dupa-amiaza (17:35 fata de 14:50 a Tarom).

Una peste alta, competitia este un lucru bun 🙂

Pretul unui bilet dus-intors Bucuresti – Londra incepe de la 172 euro (daca pleci din Bucuresti) sau 186 lire (daca primul zbor e din Londra). Evident, low-cost-urile au preturi mai mici, dar nu uitati sa le comparati si cu Taromul pentru ca uneori am gasit mega-preturi pe destinatia Londra (tocmai am cautat un Bucuresti – Londra pentru niste rude, si atat Taromul cat si British-ul era mai ieftin decat Wizz si Blue pentru datele respective).

Mai multe amanunte pe site-ul Tarom

PS: Vedeti ca pe 30 noiembrie, este greva granicerilor din Marea Britanie (UK Border Agency). Asteptati-va la haos si perioada foarte lungi de asteptare la controlul pasapoartelor.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii