Air Vallee anunta doua destinatii spre Romania (Bucuresti si Iasi)

Air Vallee.jpg

Pe la sfarsitul anului trecut va anuntam ca Air Vallee, o companie aeriana din Italia anunta deschiderea unor curse directe spre Romania. Ei bine, pe langa cursa deja anuntata: Bucuresti – Parma, cei de la Air Vallee s-a gandit sa aterizeze si pe un alt aeroport romanesc, din pacate cam neglijat desi deserveste un oras important – Iasi !

Air Vallee a fost lansata ca o companie aeriana regionala in 1987 cu scopul de a lega Valea Aosta de marile metropole ale Italiei. Dupa o perioada si banuiesc si o schimbare de proprietar, Air Vallee a renuntat la baza-mama din Valea Aosta, s-a mutat la Parma si s-a metamorfozat intr-o low-fares airlines, lansand mai multe zboruri prin Italia si spre Paris… Si iata ca a gasit niste oportunitati si in Romania.

Primele zboruri vor incepe de pe data de 24 martie si Air Vallee va derula doua zboruri pe saptamana pe relatia Bucuresti – Parma (marti si duminica) si trei zboruri pe saptamana pe relatia Iasi – Torino (marti, joi si duminica).

Preturile incep de la 39 euro pe segment (one-way) cu toate taxele incluse, adica puteti sa obtineti niste super-preturi daca va grabiti sa achizitionati biletele cat mai repede.

In plus, in comunicatul de presa care l-am primit, se precizeaza ca Air Vallee doreste mai mult decat aceste 2 curse, are in vedere deschiderea unei baze si in Romania in 2012, orientandu-se spre aeroporturile neglijate de celelalte mari companii low-cost din spatiul aerian romanesc – e vorba de Iasi si Constanta, alaturi de Bucuresti.

Mai multe detalii pe site-ul Air Vallee.

 

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii