3 poze cat o vacanta (leapsa)

21. Abraha.JPG

Hristos a inviat, azi de Lunea Pastelui… De obicei, nu prea particip la lepse blogosferice, dar cum am primit una cu dedicatie de la amicul Bogdan, il stiti ala micu care nu vorbeste greu, dimpotriva si e dus cu pluta pe Mures, m-am gandit sa-i raspund la leapsa si sa ma chinui chiar rau de tot.

De ce sa ma chinui – pentru ca trebuie sa aleg 3 poze care sa povesteasca una din calatoriile mele. In 3 imagini ? Pai, in general, un post, de-al meu are nu 3 poze, ci vreo 20 – 30 poze … e drept cand povestesc despre calatorii de mai demult, din perioada pre-digitala, nu am chiar atatea poze, dar orisicat… Hai, totusi sa incerc sa gasesc 3 poze (doar 3 poze !) pentru a prezenta o excursie… si m-am gandit la Etiopia !

Fata Africa goala

O vizita la triburile din Etiopia de Sud te duce intr-o lume neschimbata de mii de ani, o lume a traditiilor si diversitatii, desi comunitati atat de diverse traiesc pe o suprafata relativ restransa. In foto – un „fotomodel” din tribul Hamer.

25. hipo.JPG

Evident, daca e vorba de Africa, nu poti sa nu ratezi un rendez-vous cu fauna locala… Mai ales cand te afli la vreo 2 metri de doi hipopotami si ti s-a stricat motorul barcii !

21. Abraha.JPG

Dar la fel de fascinanta este si ortodoxia etiopiana… cu obiceiuri si traditii ramase identice de mii de ani… fara un contact cu restul crestinismului de care a fost izolata..

Si pentru ca greu ma pot abtine cu doar 3 poze, va invit, daca aveti timp sa cititi serialul extraordinarei mele vizite prin Etiopia. Si daca tot e leapsa, hai s-o dau mai departe la prietenii de la Lumea Mare ! Tot au fost Roxana, Alex si Petra in Iordania, au ce arata !

Pentru developare poze digitale există iFoto – Laboratorul Foto Online.

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii

Pin It on Pinterest