Concurs KLM: ce ziceti de un weekend la Keukenhof ?

4. Keukenhof.JPG

KLM este una din liniile aeriene cele mai active in social media… Poate va aduceti aminte de concursul „Tile Yourself” sau „VIP la Keukenhof” de anul trecut. Ei bine, KLM recidiveaza si anul acesta cu un concurs legat, ati ghicit tot de paradisul floral de la Keukenhof. Ei bine, aveti sansa sa vizitati aceasta minunanta expozitie florala la invitatia KLM.

Cum poti participa ?

Simplu, acceseaza aplicatia KLM – „Tulip sender” de pe Facebook (trebuie sa aveti cont de Facebook, evident :)). Trebuie sa trimiteti invitatia la un prieten de a participa la concurs si ii trimiteti impreuna cu aceasta o lalea (in cazul aplicatiei, doar virtuala, dar nimic nu va impiedica sa trimiteti si una reala off-line !). Si astfel intrati in concurs !

Ce puteti castiga ?

Un weekend foarte inflorat la Amsterdam: KLM-ul va ofer 2 bilete dus-intors Bucuresti – Amsterdam, 2 bilete de intrare la Keukenhof si o noapte de cazare cu mic dejun inclus ! Atentie, concursul are loc pana pe 3 mai, iar excursia trebuie efectuata in weekendul 12-13 mai pentru ca pe 20 mai se inchide Keukenhof-ul !

Bafta !

Imagini Keukenhof – sa va inspire 🙂

10. Keukenhof.JPG

7. Keukenhof.JPG

14. rau.JPG

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest