Un barbeque la Hotel Epoque

1. Hotel Epoque Bucuresti.JPG

Saptamana trecuta, am primit un mail. La subiect – „invitatie de la hotel Epoque„. Mai fusesem invitat si asta-toamna pe la hotel Epoque la o lansare de vin si descoperisem o locatie faina, amintind de belle epoque al Bucurestiului de odinioara. De data asta, invitatia era gastronomica, nu tocmai bahica. Si cum aveam o dupa-amiaza mai linistita, am zis sa accept si sa ma duc.

Nu a fost foarte multa lume, oricum, hotelul e un hotel boutique, chiar daca ar vrea, nu ar putea sa gazduiasca sute si sute de oameni. Care era secretul evenimentului ? Simplu, cei de la Epoque organizeaza niste seri speciale cu ocazia Campionatului European de fotbal si a Jocurilor Olimpice de la Londra cand poti sa stai la un meci de fotbal sau la o competitie de atletism si sa degusti niste meze. Noi nu am avut meze, ci un adevarat barbeque (sau mai pe romaneste, gratare), un alt program special gandit de cei de la hotel pentru toate dupa-amiezele de vineri (cu sau fara meciuri) pe timp de vara. Am gustat un pic de rata, mai multa vita (asta e, sunt fan !), mai aveau si cocos salbatic si pentru fanii de fotbal german, celebrii wursteli. Evident, nici vegetarienii nu erau uitati, asa ca cine evita carnea, a avut verdeata de mancat, dar subsemnatul nu s-a putut abtine la prajiturele.

Per ansamblu, o dupa-amiaza de vara faina, nici prea racoroasa, nici prea fierbinte, povesti de calatorie si relaxare. Si cum am primit invitatia sa mai vin, s-ar putea ca in unele vineri dupa-amiaza, sa ma gasiti pe la Hotel Epoque…. uitandu-ma la meciuri 🙂

Imagini Hotel Epoque

2. terasa hotel Epoque.JPG

Terasa hotelului

3. somon.JPG

Asa e… am avut si somon 🙂

4. bufet hotel Epoque.JPG

5. Prajituri ciocolata hotel Epoque.JPG

de neratat 🙂

Categorii:
Romania

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest