WizzAir se muta de la Forli la Bologna

Wizz Air.jpg

Tocmai mi-a ajuns in fata ochilor un comunicat de presa care banuiesc ca va intereseaza. Incepand cu data de 31 martie, operatiunile WizzAir de pe aeroportul Forli se muta pe aeroportul Bologna. E vorba de zborurile spre Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Tg. Mures si Sofia. Din punctul de vedere al celor care calatoresc la Bologna este mult mai bine. Aeroportul Forli este cam la 80 km de Bologna, in timp ce aeroportul Bologna este intr-o suburbie a orasului. In plus, este mult mai aproape de orase precum Ferrara sau Parma.

WizzAir va avea 3 zboruri pe saptamana din Bucuresti, 5 din Cluj-Napoca si cate 2 din Timisoara si Tg. Mures. Pentru transportul intre aeroport si oras, exista autobuze frecvente intre gara centrala si aeroport, faceti circa 20 de minute, iar biletul costa 6 euro. Mai multe detalii pe site-ul TPER. Exista de asemenea, curse directe intre aeroport si Ferrara sau Florenta.

Iar despre Bologna ce sa zic ? Daca nu ar fi fost atat de aproape de Florenta sau Venetia, ar fi fost un oras cu milioane de turisti… Asa, este una din acele orase-muzeu ale Italiei mai putin vizitate, dar care merita cu prisosinta sa fie vizitata… Si nu neaparat pentru centrul ei istoric, plin cu turnuri inclinate, ci si pentru ca aici s-au nascut celebrul sos bolognese si tortellini. Unii zic ca e capitala gastronomica a Italiei 🙂

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest