Tarom anunta deschiderea curselor Bucuresti – Dublin si zboruri de zi spre Dubai

Tarom.jpg

Va povesteam mai acum cateva saptamani ca operatorul irlandez Aer Lingus a hotarat sa renunte la cursele Bucuresti – Dublin. Ei bine, nu a trebuit sa asteptam prea mult ca, iata Tarom anunta deschiderea zborurilor Bucuresti – Dublin, umpland astfel golul lasat de Aer Lingus. Daca ultimul zbor al Aer Lingus la Bucuresti va fi pe 30 aprilie, primul zbor al Tarom va fi pe 1 mai :).

Tarom va efectua 3 zboruri pe saptamana: miercurea, vinerea si duminica, iar zborul retur va fi peste noapte: Bucuresti – Dublin 21:30 – 23:30, Dublin – Bucuresti 0:20 – 6:05. Cu acest orar, puteti sa petreceti un weekend intreg in Dublin (sambata si duminica) daca vreti un city break quick. Orarul loveste mai multe obiective: utilizeaza mai bine aeronavele Tarom care unele stau degeaba noaptea prin Otopeni, deschid o noua ruta cu potential (datorita comunitatii romanesti din Irlanda) si ofera conexiuni bune pentru potentialii calatori irlandezi care vor sa calatoreasca in regiunea limitrofa Romaniei, oferind orare bune de conexiune: Istanbul, Chisinau sau Sofia.

In plus, probabil si la presiunea curselor Fly Dubai care zboara in timpul zilei, Tarom a renuntat la zborurile de noapte spre Dubai, noul orar fiind: Bucuresti – Dubai 8:05 – 14:00, Dubai – Bucuresti 14:55 – 19:10. Un orar foarte, foarte rezonabil.

In plus, Tarom mareste capacitatea spre Orientul Apropiat, cursele de Amman si Beirut nemaifiind cuplate, ci vor zbura exclusiv spre capitalele Iordaniei si ale Libanului.

Mai multe informatii pe site-ul Tarom.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

 • interesanta politica adoptata de tarom

  cronicasportiva 19 martie 2013 16:19 Răspunde
 • O veste excelenta, sa vedem preturile 😉

  Wish2Go 19 martie 2013 16:50 Răspunde
 • Tarom este surprinzator ca intotdeauna. Trafic de business nu cred ca exista spre Dublin, deci orice depaseste preturile competitorilor, Air France, Lufthansa si British Airways la economy imi pare sortit esecului. Sper sa gresesc totusi…
  La Dubai sunt cu cel putin 20% mai scumpi decat Turkish, dar slava Domnului, clasa business ar trebui sa fie plina 😉
  As fi curios sa vad incarcarile pe cursele de la Bucuresti…

  ViespeaCalatoare 19 martie 2013 18:39 Răspunde
 • Orele de zbor sunt imposibile. Pai daca vreau sa fac un city-break este cel mai prost orar de zbor. Ajung la Dublin la 23:30, am pierdut toata ziua si o noapte de cazare. Sa zicem ca dau 50 eur pe hotel, 20 eur taxiul, ca n-o sa ma apuc sa bajbai prin oras la miezul noptii, rezulta minim 70 eur pierduti din start doar ca am dormit o noapte la Dublin.
  La intoarcere nu ar fi o mare problema, desi daca te intorci duminica, luni trebuie sa-ti iei liber. Poate renteaza aceasta cursa pt romanii care muncesc in Irlanda, despre care am inteles ca sunt destul de multi, dar in niciun caz pt city-break.
  Orarul de zbor este ideal daca esti irlandez si vii sa vizitezi Romania. Sa vedem preturile, dar si 100 eur daca ar fi, ipotetic vorbind, tot nu merita pt city-break.

  Alex 19 martie 2013 19:51 Răspunde
 • DAR ESCALA IN CLUJ NU FACE !!!!!Noi vrem sa zburam din Cluj !!!!!!!

  CLUJUL 20 martie 2013 8:52 Răspunde
 • as vrea sa stiu exact de unde pleaca aceasta cursa : BUCURESTI-DUBLIN de pe OTOPENI sau HENRI COANDA si pe ce terminal ajunge la Dublin T1 sau T2 deoarece pe bilet nu specifica nimic…

  george 26 mai 2013 16:48 Răspunde
  • Aeroporturile BUCURESTI, OTOPENI, HENRI COANDA sau orice alte combinatii sunt unul si acelasi aeroport – Aeroportul International Henri Coanda. In Dublin, nu stiu in ce terminal opereaza

   Imperator 27 mai 2013 8:58 Răspunde

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii