Cele 7 minuni naturale ale Romaniei – votul final

Cele 7 minuni naturale ale Romaniei 1.jpg

A venit vremea pentru votul final la proiectul „cele 7 minuni naturale ale Romaniei”. Am primit numeroase nominalizari, mai precis 83 de locuri minunate din tara noastra, de unele nu am auzit, altele bine cunoscute, dar, in ultima instanta, ceea ce conteaza este ca multi dintre voi au aflat despre niste locuri superbe. Si sper ca le vom vedea in perioada urmatoare… fie in vara asta, fie la anul… dar sa le vedem.

A venit momentul sa votam cele 7 minuni din cele mai nominalizate 15 locuri propuse de voi. Ce pot remarca? In primul rand, o mare varietate de atractii – avem 3 lacuri, 3 masive muntoase, 2 defileuri / chei, 2 pesteri, si cate o cascada, fenomen carstic, formatiune muntoasa, un vulcan si o delta… Inca o confirmare a faptului ca Romania este asa de diversa.

Din punct de vedere geografic, Transilvania este superreprezentanta. Din cele mai nominalizate 15 locuri, nu mai putin de 10 sunt din Ardeal. Muntenia e reprezentata de trei, in timp ce Moldova si Dobrogea nu au decat o reprezentanta.

Hai sa nu mai stam mult la discutii si sa trecem la vot. Avem 15 locuri dintre care se pot vota doar 7. Votati cele pe care le doriti, dar doar 7! Votarea va avea loc pana pe data de 24 iunie, deci pana peste 2 saptamani! VA MULTUMESC pentru participare si v-as fi recunoscator daca ati recomanda si prietenilor sa participe si ei… si sa redescopere cat de frumoasa este Romania noastra!

[poll id=”4″]

 

 

Ce alte locuri pitoresti au fost aproape sa se califice in primele 15? Pai va zic: Ceahlaul, Parcul National Piatra Craiului, Delta Comanei sau Rapa Rosie au fost la un pas… dar nu au intrat in primele 15. Asta nu inseamna ca nu sunt niste locuri minunate care merita vizitate!

Cele 7 minuni naturale ale Romaniei.jpg

1. Babele.jpg

In runda finala: Babele

2. Sfinxul din Bucegi.jpg

La pachet cu Sfinxul 🙂

3. Cazanele Dunarii.JPG

Cazanele Dunarii

4. Vulcanii noroiosi.JPG

Vulcanii Noroiosi

5. Cheile Bicazului.JPG

Cheile Bicazului

6. Lacul Rosu.JPG

Lacul Rosu si multe alte locuri frumoase din Romania

Categorii:
Romania

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii