AIR FRANCE / KLM: Preturi de low cost – 129 euro spre Paris si Amsterdam

Air-France 1.jpg

Continua sarabanda promotiilor de pret si asta nu poate decat sa ne bucure… Ma rog, nu stiu cat le bucura pe companiile aeriene, dar pentru cei care iubesc calatoriile e de bine… Mi-aduc aminte cand un Paris costa 600 dolari si cica era pret bun. Ei bine, Air France / KLM continua balul (sau mai bine zis French Can Can-ul) reducerilor si vin cu niste preturi de low cost spre orasele unde isi au bazele – Paris si Amsterdam. Pretul ? 129 euro cu taxe, bagaje, mancare, bere, vin, check in si restul… Iaca amanuntele:

Promotia este disponibila pana pe 20 octombrie, dar evident, numarul biletelor este limitat… la tarifele astea, vor zbura rapid.

Perioada de calatorie pentru Bucuresti – Paris este in perioada 23 octombrie -15 decembrie 2013

Perioada de calatorie pentru Bucuresti – Amsterdam este in perioada 18 octombrie 2013 -29 martie 2014

 

Parerea mea este ca rar vedeti preturi de genul asta (iar la Amsterdam nici macar nu zboara vreo companie low cost de la noi), asa ca daca vreti sa va pozati cu turnul Eiffel sau sa va dati pe canalele din Amsterdam, grabiti-va.

In plus, poate va inspira articolele mele despre Paris si Amsterdam 🙂

Comentarii

  • Faina oferta, pacat ca nu au ceva spre Praga caci e urmatoarea mea destinatie si biletele au costat mult.. prea mult pe zbor direct.

    Cris-Mary 9 octombrie 2013 17:11 Răspunde
    • Pai zilele astea, Taromul a avut la 99 euro. S-ar putea sa mai aibe

      Imperator 9 octombrie 2013 18:57 Răspunde

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii