Air Malta va zbura o data pe saptamana la Bucuresti pe timp de vara

Air Malta.jpg

Aeroportul Otopeni devine din ce in ce mai colorat – apar noi si noi companii aeriene care sa opereze aici alaturi de Tarom, Wizz, Blue si toate celelalte companii cu state vechi de serviciu. Daca pana acum, nu aveam nici o legatura directa cu Malta, in vara asta ne-am procopsit cu doua – una operata de Wizz Air (anuntata acum vreo luna) si una nou, nouta, operata de compania nationala a Maltei – Air Malta.

Zborul Bucuresti – Malta va fi operat o data pe saptamana incepand din 22 mai. Zborul va fi efectuat doar in perioada de vara, desi, cine stie, poate va fi prelungit.

Orarul este:

KM4526 Malta – Bucuresti 1250 – 1600
KM4527 Bucuresti –  Malta 1645 – 1755

Biletele pot fi cumparate de pe site-ul Air Malta sau pe site-urile altor Agentii-on-line cum ar fi Traveo. Am facut o simulare si mi-a dat 240 euro (Air Malta este o companie aeriana clasica, asa ca bagajele, mancarea si bautura sunt incluse in pretul biletului de avion. Un bilet de avion pe aceleasi date la Wizz Air costa 109 euro (dar trebuie sa platiti in plus bagajul si ce vreti sa comandati la bord).

Acum aveti la alegere – low cost sau clasic… si o tara incredibil de frumoasa !

PS: Multumiri Aeronews ca mi-a atras atentia !

Bucuresti - Malta.JPG

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

  • abcd spune:

    e un lucru foarte bun.. cu atat mai multe companii cu atat mai bine… acum dintr-un foc deja 2 companii catre malta. e chiar imbucurator… eu deja am cumparat cu wizzair pt iunie… deci mai e un pic si o sa merg.. de abia astept…

    totusi cei de la airmalta au preturi maricele.. chiar sa fi fost doar ei pe piata, deci sa nu pot alege wizzairul, tot nu as fi mers cu airmalta- ca nu prea ma incalzeste nici mancarea in cele 2, 3 ore de zbor si nici bagajul de cala- oricum mergi vara si hainele suptiri nici nu ocupa mult loc si nici nu sunt grele…

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest