Noi companii aeriene in Romania: Fly Ernest si Air Malta

Ernest Airlines

Ma bucur sa anunt de fiecare data cand companii noi anunta zboruri spre si dinspre Romania. Asta inseamna ca noi, cei pasionati de calatorii avem fie mai multe destinatii spre care putem zbura direct, fie mai multe optiuni de zboruri prin transfer, fie chiar si daca e vorba despre rute care sunt deja deservite din Romania, vom avea mai multa competitie, si deci sa ne asteptam la tarife mai mici – competitia genereaza preturi mai mici de cele mai multe ori. Ei bine, astazi vreau sa scriu despre cele mai proaspete zboruri de companii straine spre Romania.

Despre Fly Ernest am mai scris acum cateva luni cand au anuntat ca vor opera zboruri spre si dinspre Romania. Fly Ernest este o companie low-cost italiana proaspat infiintata acum un an si ceva care opereaza deja zboruri din si spre Ucraina si Albania, iar din iunie vor zbura si spre Romania si Spania. Strategia lor este sa lanseze rute care nu sunt deservite de marile companii low-cost care opereaza in tarile respective (cum ar fi Wizz si Blue in Romania), asa ca din 21 iunie vor opera zboruri pe rutele Bucuresti – Genova, Bucuresti – Verona (Wizz a renuntat la ea), Iasi – Cuneo, Iasi – Verona.

ATENTIE – cei de la Fly Ernest au inceput deja promotii la bilete de avion, zilele acestea (si pana pe 7 mai inclusiv), au o oferta de reduceri cu 20% (se exclud taxele aeroportuare si administrative, e vorba doar de biletul de avion). Trebuie doar cand achizitionati biletele de pe site-ul Fly Ernest sa introduceti codul de reduceri ERNESTROMANIA. Perioada de calatorie cu preturi reduse este: 21 iunie – 26 octombrie 2018.

 

Cealalta companie care se lanseaza pe piata romaneasca este Air Malta. Ei au mai zburat in Romania, dar operand curse charter pentru agentia Malta Travel, dar, de data asta, au hotarat sa vina si sa vanda bilete de avion direct pentru oricine – fara obligatia sa cumperi vreun pachet complet. Ruta Bucuresti – Malta este deservita in exclusivitate pana acum de Wizz Air, deci, iata, vom avea doi operatori ceea ce ar trebui sa aduca preturi mai bune pentru aceasta insula atat de mica, dar cu atatea atractii.

Air Malta va incepe sa opereze rutele Bucuresti – Malta de pe data de 17 mai 2018 si vor fi operat doar un singur zbor pe saptamana – mai precis, joia.

Orarul de zbor:

Malta – Bucuresti 12:45 – 15:55

Bucuresti – Malta 16:45 – 17:55

Am facut o simulare pentru plecare pe 24 mai si retur pe 31 mai si pretul dus-intors (fara bagaj de cala) este de 119 euro (149 euro cu bagaj de cala). In jurul acestor date, Wizz Air lare bilete la 95 euro dus intors (fara bagaj de cala) si 188 euro dus-intors cu bagaj de cala.

Biletele pot fi deja achizitionate de pe site-ul Air Malta.

Categorii:
Tips & Tricks

Comentarii

 • Otp-Mla 02.08-09.08 trei adulti cu un bagaj de cala 278 eur in total rezervat acum 2 saptamani. La cateva zile pentru aceeasi perioada gaseam la 300+EUR

  BEN 4 mai 2018 14:48 Răspunde
  • S-au vandut toate biletele din respectiva categorie de preturi. S-a trecut la nivelul urmator.

   Imperator 4 mai 2018 23:35 Răspunde
 • Buna ziua ca rugăm cand puneti si Madrid -Iasi multumesc

  Valeria chiscop 4 mai 2018 16:13 Răspunde
 • Salut . Ce părere ai despre Cobrextrans ? O companie romaneasca noua cu zboruri din Suceava .

  Ionut 4 mai 2018 18:14 Răspunde
  • N-am auzit niciodata de ei 🙂

   Imperator 4 mai 2018 23:34 Răspunde
  • O abureala romaneasca , care exista pusa pe un tapet numit internet si care sta pe loc si nu merge nicaieri ! Aceasta este realitatea !!!

   ionel 6 mai 2018 20:35 Răspunde
 • Crezi ca va fi in vitorul apropiat curse de la oslo catre tmisoara sau cluj oradea

  Lucian 6 mai 2018 16:15 Răspunde

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii