CONCURS: Castiga 2 carduri „Flying Blue” Silver

Card Flying Blue Silver.JPG

 Ma bucur ca pot sa va anunt un nou concurs pe blog. De data asta, este un premiu mai altfel – in primul rand, am 2 bucati premii, nu un singur premiu ca de obicei si constau in 2 carduri „Flying Blue” Silver. Este un premiu care e interesant pentru cei care zboara din cand in cand cu una din companiile aeriene parte din alianta globala Sky Team – Air France, KLM, Tarom, CSA, Alitalia, Aeroflot ca sa le mentionez doar pe cele din Europa. Cum ai ajunge in mod normal la nivelul Silver ? Dupa 15 zboruri sau 25,000 mile zburate intr-un singur an. La ce foloseste un card Silver ? Nu mai platesti bagajele pe KLM in cazul zborurile intra-europene, primesti cu 50% mai multe mile pentru fiecare zbor cu o companie Sky Team, poti sa faci check in la biroul business unde sunt cozile mai scurte, poti sa iti iei un bagaj de cala in plus (de pana in 23 kile) si diverse reduceri. Te poti lamuri facand click aici.  Dar sa va zic in ce consta concursul.

In primul rand trebuie sa stiti ca cei de la Air France / KLM au aplicatie de Facebook numita „Viata este mai dulce cu Flying Blue”. Daca apesi pe aceasta aplicatie (link-ul e aici) si urmezi cativa pasi, aplicatia iti va genera un filmulet cu locurile in care ai fost in 2013 (e un film destul de haios). In plus, vei fi intrebat daca esti deja membru Flying Blue. Daca esti membru, scrie numarul de card si primesti un voucher in valoare de 50 euro, daca nu esti membru si vrei sa devi, vei primi 2500 mile bonus. Si in plus, ai posibilitatea sa castigi si nivelul Silver la concursul de pe blogul meu 🙂

Ce trebuie sa faci ? Pur si simplu sa iti faci filmuletul si sa-i treci link-ul jos la comentarii. Concursul are loc pana la sfarsitul lunii, mai precis pana pe 28 septembrie cand voi trage la sorti pe 2 dintre participanti ca sa devina membrii Silver cu beneficiile de rigoare. Si credeti-ma, daca zbori chiar si din cand in cand, sunt niste beneficii care te ajuta atat la portofel, cat si la comfort. Pentru ca nu e nevoie sa treceti emailul dedesupt, ci doar un nick, o sa va rog sa va abonati la comentarii sau sa urmariti dupa 28 septembrie ca voi anunta atunci cine sunt cei 2 fericiti castigatori.

Inca odata, multa bafta si va astept pe acest link

 

LATER EDIT

Am tras la sorti si fericitii castigatori sunt Ileana si Andrei. Ii voi contacta pe mail

 

Random - Silver Card.JPG

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest