Mare concurs mare – poti castiga un weekend prelungit la München

2. Primaria Munchen.jpg

Ce poate fi mai fain decat sa castigi o excursie intr-un loc frumos? Mda, evident, daca ai castiga o masina, un apartament sau un avion Airbus 380, dar concursurile cu astfel de premii sunt relativ rare, asa ca tot mai bune sunt concursurile cu premii in excursii. Asa ca m-am gandit sa va mai semnalez un concurs, organizat de Organizatia Germana pentru Turism si Lufthansa. Premiul? Un city break de trei zile (doua nopti) in probabil cel mai fain oras din Germania, München.

Nu pot sa ma laud ca am calatorit prea mult prin Germania. Am fost de cateva ori, am vazut Berlinul, Frankfurtul, Münchenul, Dresda, Kölnul, Aachenul si Bonnul (ultimele patru cam acum 20 de ani) si cateva orase mai mici. Aaa, sa nu uit, am fost in 1992 si la Nürnberg, care e un oras foarte fain, si acum vreo 16 ani am vizitat si faimoasele castele regale bavareze cu nume lung si imposibile de pronuntat – Neuschwanstein si Hohenschwangau. Dar, din toate, cred ca cel mai mult mi-a placut Münchenul. Si nu pentru ca halba de bere are o dimensiune-gigant, ci pentru ca e un oras plin de arhitectura clasica si peste tot orasul vechi pluteste, in general, un zumzet de fericire. Ma rog, berea are un rol important :).

Dar sa nu povestesc prea mult despre München, puteti sa aruncati o privire aici. .

Hai sa va zic cum puteti castiga. Nu trebuie decat sa intrati pe si sa raspundeti la cinci intrebari. Daca nu stiti raspunsul, fix sub intrebare aveti un buton care va va directiona spre o pagina unde puteti gasi raspunsul corect. Mai departe, iti completezi cateva date personale si… multa bafta!

Cum ziceam, premiul consta in doua nopti de cazare in München si bilete de avion pe ruta Bucuresti–München (si retur) pentru doua persoane.

Multa bafta si sa-mi spuneti si mie daca ati castigat :).

 

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest