Oferte HappyTargul lui Happy Tour

Plaja Jumeirah Dubai (1)

Va spuneam zilele trecute ca mai multe agentii de turism mari au decis sa nu participe la targul de turism de toamna, iar unele dintre ele au decis totusi sa aibe propriul lor targ de turism on-line. Am anuntat acum cateva zile ca Happy Tour este una dintre acestea, dar ofertele au aparut on-line doar azi… zilele trecute te puteai abona la o oferta personalizata. Dar sa trec in revista ce oferte au aparut.

Cum ziceam, ofertele sunt structurate pe tipuri de vacante. De exemplu, un Craciun la Viena costa 549 euro, dar ce e fain ca pe langa bilet de avion, transfer, hotel 4 stele sau un tur de oras, lucruri deosebite intr-un pachet de genul asta, cumparatorul primeste si un bilet la concert la categoria A la concertul de Craciun din palatul imperial Hofburg.

Tot vine in curand Revelionul, sunt si niste oferte de Revelion – Istanbul la 420 euro si Roma la 519 euro. In plus, Dubai la 833 euro / persoana (7 nopti la un hotel de 5 stele, iar in banii astia sunt si taxele aeroportuare care uneori apar in plus, nu mi se pare de loc un pret rau, dimpotriva. Incercati insa in noaptea de Anul Nou sa fiti in zona Burj Khalifa – Dubai Mall pentru a asista la unul dintre cele mai spectaculoase focuri de artificii de Anul Nou).

In fine, mai sunt numeroase oferte, inclusiv cele de Early Booking pentru la vara pentru diverse chartere. Oricum, aruncati o privire aici pentru cele mai bune oferte ale Happy Tour

Categorii:
Diverse

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest