Black Friday extins la Happy Tour: 304 euro pentru 4 zile la Disneyland, 324 euro pentru 4 zile la Praga si Viena si multe alte oferte

happy-tour

Nici Happy Tour nu a stat cu mainile in san si a pregatit o serie de oferte de Black Friday. Ofertele sunt valabile in urmatoarele cateva zile, dar pot sa dispara repede – de la bilete de avion la croaziere, de la pachete Disneyland la pachete de schi sau de Revelion.

Iata cateva dintre cele mai interesante pachete din punctul meu de vedere –

Happy Tour este reprezentantul Disneyland in Romania, asa ca e normal sa existe oferte pentru a-l vedea pe Mickey Mouse. 4 nopti de cazare costa 304 euro / persoana si include pass-ul de intrare 5 zile in parc si 2 mese pe zi. Tariful pentru copii 4 – 12 ani este de 149 euro.

Vreti sa gustati un pic din atmosfera de Craciun de pe alte meleaguri ? Viena sau Praga sunt ambele la 324 euro (avion, cazare, tur de oras, transferuri) fix in mini-vacanta de 1 decembrie. La fel si Parisul la 414 euro.

Un Revelion in Malta costa 543 euro (5 nopti de cazare cu mic dejun + avion direct). Am fost in Malta de Revelion acum 10 ani si e o perioada faina pentru ca nimeresti in plina primavara. Nu e de stat la plaja, dar Malta are extrem de multe alte experiente de facut si locuri de vazut ca nici nu se simte nevoia de plaja (am fost odata vara timp de o saptamana si am avut timp de plaja fix 2 ore :)). Iar Parisul la 444 euro fix de Revelion u e deloc un pret peste care sa sari inainte de a te gandi un pic.

City break in Munchen de la 290 euro (zbor direct + cazare), dar si in Barcelona sau Amsterdam.

In fine, exista si oferte pentru sejururile de la vara – Turcia (care continua sa reduca preturile) sau Bulgaria, dar si pentru diverse croaziere, precum si sejururi in zone mai indepartate

 

In fine, sunt mult mai multe oferte, asa ca va recomand sa aruncati o privire aici.

 

 

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest