Florentin Mocanu, Edelweiss Travel, pasionat de Austria

5

L-am cunoscut pe Florentin Mocanu, proprietarul agentiei Edelweiss Travel acum cativa ani. Un tip foarte simpatic, intotdeauna cu zambetul pe buze si iremediabil indragostit de Austria. De altfel, cred ca stie Austria mai bine decat marea majoritate a austriecilor si daca vreti sa primiti un sfat bun despre Austria, puteti sa-l contactati ca stie foarte bine aceasta tara. Si, apropos, Austria nu inseamna numai schi, este o tara care mi-a placut extrem de mult vara. Evident, ofera servicii si pentru alte tari, asa ca l-am rugat sa-mi raspunda la cateva intrebari.

Florentin, zilele acestea, Edelweiss Travel implineste 12 ani. De ce ai deschis Edelweiss Travel ? Ce te-a facut s-o deschizi ?

Am deschis Edelweiss Travel din pasiunea mea pentru calatorie, pentru convingerea mea ca orice calatorie este o carticica citita si contribuie la ridicarea nivelului de cultura, pentru a-i convinge si sprijini si pe altii sa calatoreasca si sa vada cat de frumoasa e lumea.

 

De ce numele acesta ? Floare de colt… si, in plus, in nemteste.

Am o admiratie deosebita pentru Floarea de Colt, care se aventureaza temerar in cele mai inaccesibile locuri si infrunta vitregiile soarelui si ale climei fara sa-si piarda gingasia, zambind, parca, la toti cei ce reusesc sa o zareasca.

Am ales sa il pun in germana pentru ca Austria a fost prima destinatie promovata si oferita de noi.

 

Ce ai facut acesti 12 ani ?

Am muncit, am promovat Austria si apoi am adaugat in portofoliu si alte destinatii, cum ar fi Grecia, Croatia, Bulgaria, Germania, Italia, s.a.m.d.

 

Care au fost cele mai de succes programe in acesti 12 ani ?

Am avut multe pachete care s-au bucurat de succes. As nominaliza pachetele de vara cu SalzburgerLand Card, Pachetele de Vienna cu concerte, Pachetele cu Skipass, in special in Tirol.

 

Inteleg ca iti place Austria. De ce? Care sunt cele mai faine locuri din Austria pe care le-ai vazut ?

E cea mai grea intrebare. Toata Austria e frumoasa, curata, ingrijita si ospitaliera.

 

Hai, spune-ne un pont despre niste locuri mai putin cunoscute din Austria. Care ar fi acesta?

Werfenweng, o statiune tanara, creata pe principiile sustenabilitatii si care are un proiect ambitios pentru viitor, sa ofere turistilor masinute electrice pe toata durata sejurului, pentru ca acestia sa nu foloseasca masinile lor cu motoare termice.

Hintertux este locul unde se schiaza si vara si e o zona extrem de linistita.

Zona lacului Attersee este iar deosebita.

 

Revenind la ziua de azi… Ce ofera Edelweiss Travel azi ?

Astazi oferim orice destinatie. Operam direct, oferte pentru individuali, Austria, Grecia, Germania, Bulgaria, Croatia, Italia, Elvetia, Franta, Cehia, Slovenia si multe altele si colaboram cu toti ofertantii de chartere din Romania pentru pachete cu zbor charter sau exotice. Pe vacante exotice colaboram si cu tour operatori  spanioli.

Am reusit sa finalizam si sectiunea de rezervari online a paginii web si dorim sa dezvoltam aceasta latura.

 

Care sunt cele mai bune oferte ale Edelweiss pentru anul acesta?

Pachetele speciale pe Austria, cu carduri de land, regiune sau oras, circuite cu trenul in Elvetia. Pregatim pachete cu doua orase si obiectivele dintre ele, de  exemplu: Bratislava cu Viena, cu o degustare de vin in Burgenland si un concert la St. Margarethen.

Pregatim pachete care sa combine munti si lacuri in Austria si Germania.

 

Care sunt planurile tale?

Sa reusim sa mentinem standardul de calitate care ne caracterizeaza si sa adaugam noi tipuri de pachete portofoliului de oferte proprii.

Multumesc !

 

Pentru mai multe informatii si oferte, puteti sa aruncati o privire pe site-ul agentiei Edelweiss Travel.

01. Decorare Austria

Pentru promovarea Austriei printre turistii romani, Florentin a primit si o decoratie din partea Austriei. Oare Romania a decorat vreun agent de turism strain care s-a preocupat sa aduca turisti in Romania ?

02. Targ de turism

La targul de turism

03. Skijet

Evident, Florentin a batut Austria cu toate mijloacele de transport 🙂

04. Vienna Airport

Dar si cu cele clasice cum ar fi avionul sau

05. Tren in Austria

trenul

08. Edelweiss in Austria

Evident, Edelweiss este un nume popular prin Austria

07. Olanda

Dar evident, Europa nu inseamna doar Austria 🙂

06. Peles

Inseamna si Romania 🙂

Categorii:
Interviu

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest