Bavaria Tour ofera nu mai putin de 500 de circuite la reduceri de pana la 40% pentru 2018

Reduceri Bavaria Tour

V-am mai povestit in ultimii doi ani despre cei de la Bavaria Tour. Este o agentie de turism specializata in circuite de-a lungul si de-a latul Planetei. Si datorita colaborarii cu numerosi tour operatori, a ajuns sa aiba in portofoliu nu mai putin de 500 de circuite, dar si foarte multa experienta in circuite.

Azi, 16 februarie, incepe Targul de Turism care, de obicei, vine la pachet cu numeroase oferte. Desi nu toate agentiile merg efectiv la targ, multe organizeaza o campanie de promotii in aceasta saptamana, promotii care pot fi cumparate fie de pe site-urile lor, fie ducandu-va la birourile lor din toata tara.

Bavaria Tour nu este prezenta cu stand la targ, dar in aceasta perioada ofera, cum v-am spus, in jur de 500 de circuite cu preturi reduse cu pana la 40%, atentie, pentru anul 2018 (exista reduceri si pentru 2017, dar nu la fel mari ca pentru 2018). Deci daca sunteti dintre cei care puteti sa va planificati circuitele cu mult timp in avans, aveti parte de reduceri chiar generoase. Reducerea va fi valabila insa o luna, pana pe 15 martie, dar ca la orice promotii – trebuie sa va decideti mai repede pentru a prinde cele mai bune preturi –, locurile sunt limitate.

Puteti sa alegeti ceva aruncand o privire pe site-ul Bavaria Tour.

 

Am intrebat-o pe Camelia Badiu de la Bavaria Tour ce tururi ar recomanda pentru anul acesta si iata ce ne-au spus:

Circuit seniori Iordania – Israel de 7 zile (incluzand Tel Aviv, Ierusalim, Petra si statiunile de la Marea Rosie – Aqaba si Eilat). Pret promo: 138 euro + taxe.

Circuit China de 9 zile (Beijing, Marele Zid, Shanghai, Suzhou, Hangzhou). Pret: 519 euro + taxe.

Circuit Egipt de 9 zile (Cairo, Aswan, Luxor, Hughada). Pret: 357 euro + taxe.

Circuit India de 7 zile  (Triunghiul de Aur – Delhi, Agra, Jaipur). Pret: 357 euro + taxe.

Circuit Thailanda – Malaezia – Singapore de 18 zile (Bangkok, Pattaya, Phuket, Kuala Lumpur, Singapore). Pret: 837 euro + taxe

Circuit SUA de 11 zile  (New York, Niagara, Washington, Philadelphia). Pret: 894 euro.

Circuit Norvegia fiorduri de 7 zile  (Trondheim, Geiranger, Nordfjord, Sognefjord, Oslo). Pret: 369 euro + taxe.

 

Rezervarile se fac on-line aici – pe site-ul Bavaria Tour.

Categorii:
Diverse

Comentarii

  • Lucia spune:

    Am facut circuitul IORDANUA -ISRAEL iunie 2017 prin Bavariatour ,totul a fost perfect si comform planului pe care la prezentat Ag turistica. Pe parcursul traseului am aflat ca defapt Ag turistic raspunzator de toata excursia era de fapt Omnia tour .Micul incident ce a aparut pe traseu din vina GHIDULUI sa rezolvat imediat de ag Bavariatour pe care am contactat o imediat.Pentru asta un plus pentru acesti agenti turistici. FELICITARII

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Pin It on Pinterest