Paralela 45 are o serie de reduceri zilele acestea de Valentine’s Day

Valentines Day

Stiu, urmeaza perioada aceea in care trebuie sa curga cu cadouri… Valentine’s Day, Dragobete, Martisor, Ziua Femeii… Iar unii dintre voi oferiti si cadouri vacante… citeam pe undeva zilele acestea ca in perioada aceasta au crescut vanzarile de city break-uri cu nu stiu cat, parca 50 – 60%, in fine foarte mult. Banuiesc ca daca nu ati cumparat vreun bilet de avion sau rezervat vreun hotel fix pentru Valentine’s Day e un pic cam tarziu, dar cel putin puteti cumpara zilele acestea o vacanta pentru perioada care urmeaza. De aceea agentii de turism precum cei de la Paralela 45 au promotii zilele acestea. Mai precis, Paralela 45 are o promotie care a inceput ieri, 10 februarie 2016 si va fi valabila pana pe 15 februarie. Dar sa va zic amanuntele:

Charterele spre noile destinatii Algarve si Split au reducere 5%. De asemenea si cele spre Spania si Grecia au reducere tot de 5%

Chartere spre Antalya au reduceri intre 30 – 50 euro (adult) si 20 euro (copil).

Unele circuite beneficiaza de reduceri de 50 euro (cele indepartate spre Bali sau Cuba) sau de 30 euro (spre cele din Europa cum ar fi Malta, Lyon – Geneva sau Amsterdam)

Sejur in Dubai, acum cand e vremea buna de plaja – reduceri de 30 euro / sejur.

 

Ma rog, sunt o serie intreaga de reduceri, nu le trec pe toate aici, puteti insa sa aruncati o privire aici.

 

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii