Antalya: doar 239 euro, zbor si hoteluri de mega-lux

11. Curtea Mardan Palace

Cum banuiam la inceputul anului, preturile in Turcia vor fi anul asta foarte foarte mici, penibil de mici. Motivele le stiti si voi – conflictul turco – rus care a dus la disparitia milioanelor de turisti turci de pe Riviera turca, urmat apoi de atentatele de la Ankara si Istanbul. In consecinta, numarului turistilor e in scadere, asa ca apar din ce in ce mai mult niste super-oferte. Si iata o aparut si o oferta care este cu adevarat wow.

Este valabila pentru mai, o luna excelenta pentru Antalya, vremea e calduroasa, dar nu e canicula. E vorba de 8 zile / 7 nopti pentru cele mai luxoase hoteluri din Antalya, dar, atentie – in aceasta perioada de 7 nopti trebuie sa schimbi 3 hoteluri. In ultima instanta, mi se pare chiar mai bine – eu am avut experienta a 7 zile in Mardan Palace, un hotel in care un azer a bagat 1 miliard si jumatate de dolari si care e o imensitate de marmura si aur… si mi-ar fi placut sa mai schimb din cand in cand hotelul…

 

Dar, sa revin la oferta

7 nopti in cele mai tari hoteluri – trebuie insa sa schimbi de 2 ori hotelul

Fara copii

Vei afla exact hotelurile dintr-o lista mai mare cu o saptamana inainte de plecare, dar toate sunt ele mai tari hoteluri din Antlaya – gen Rixos, Mardan, Calista (in asta a stat Obama asta-iarna).

Preturi: incepand cu 239 euro + 95 euro taxa aeroportuara. Ce pot sa va spun este ca 7 nopti la Mardan acum 2 ani cand am fost costau vreo 2500 – 3000 euro.

Plecari: doar in luna mai, cursa charter directa operata de TAROm

 

Dar mai bine, aruncati o privire aici.

Tripsta-logo
Categorii:
Paralela 45 · Turcia

Comentarii

  • Alex S spune:

    Obama a stat la Regnum Carya. Din cate stiu eu cei de la Regnum au creat o vila special pentru Obama care acum se poate inchiria cu 10.000 eur / zi (ceva de genul)

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii