Concurs Fotoprinter – puteti castiga cate un album fotocarte de lux

01. Fotoprinter

Am acasa zeci de mii de poze, poate chiar sute de mii. Marea majoritate, in format digital (am aparat digital din 2004), dar am, de asemenea, aproape 20.000 de poze pe hartie facute in perioada predigitala. Da, am calatorit masiv si in anii ’80 (prin tara), anii ’90 si 2000, cand cumparam filme, le developam si apoi ieseau pe hartie. Mi-aduc aminte si acum cum asteptam cu emotie momentul in care ridicam pozele de la magazinul foto. Ce o fi iesit? Erau bune? Era o loterie… si, sincer, nu o sa mai simt niciodata acea bucurie sa descopar ca pozele chiar erau bune… sa imi reamintesc acele momente minunate cand apasam clic. Si sa nu mai spun ca nu faceam mii si mii de poze, o poza era scumpa, trebuia sa-mi aleg cu atentie ce poza urma sa fac si din ce unghi.

Da, bucuria aceea a momentului in care vedeai poza s-a dus. Dar multi dintre noi inca prefera pozele pe hartie. E drept, acum stii ce sa printezi, poti sa alegi din sute sau mii de optiuni doar acele poze care ti se par cele mai frumoase si sa le poti vedea nu numai pe ecranul telefonului sau computerului, ci si pe hartie lucioasa. Si nu numai sub forma de poze, ci si sub forma de albume, adevarate carti de arta fotografica… doar ca pozele nu sunt ale vreunui artist celebru care isi permite sa tipareasca (si sa vanda albume), ci fix ale tale… Arta foto s-a democratizat.

As vrea ca astazi sa va povestesc despre un serviciu foarte fain al unui prieten de-al meu si sa va invit la un concurs. Fotoprinter este un serviciu nou-creat care foloseste cele mai noi tehnologii. Poti sa-ti tiparesti poze (de la 9×13 cm la 30×42 cm), poti sa-ti tiparesti poze magnetice sa ti le pui pe frigider, poti sa-ti creezi un album foto (la o calitate cu adevarat exceptionala) sau canvas.

Albumul, in special, mi s-a parut foarte tare, mi-am facut si eu unul si arata intr-un mare fel… hartie lucioasa, groasa, e fix ca un album fotografic de arta. Cum il puteti face… pur si simplu, incarcati pozele pe Fotoprinter si apoi fie va aranjati voi pozele cum doriti, fie ii lasati pe cei de la Fotoprinter sa vi le puna ei in pagina. Eu am ales optiunea a doua, i-am lasat sa le puna ei in pagina, mi s-a parut ca pot fi mai obiectivi in a alege pozele mai bune :).

Impreuna cu Fotoprinter, va invit acum la un concurs in care puteti sa castigati un astfel de album. Evident, cu pozele voastre, nu cu ale mele :). Nu este doar un singur premiu, sunt doua. Pentru ca, practic, sunt doua concursuri intr-unul. Dar hai sa va explic.

Ce trebuie sa faceti – intrati pe acest link si incarcati cea mai tare poza din vacanta. Poate fi un monument, o experienta deosebita, vreun colt de natura care v-a impresionat cel mai mult. Incarcati cea mai tare poza pe care ati facut-o.

Sunt doua premii – unul este „Premiul juriului” – cei de la Fotoprinter vor alege poza care li se pare cea mai frumoasa. Exista si „Premiul de popularitate” – castigator va fi autorul fotografiei care va capata cele mai multe voturi.

Nu puteti incarca mai mult de o poza pe zi (nu poti avea prea multe poze „cea mai tare”, dar inteleg ca, de multe ori, e greu de ales).

 

Care sunt premiile – pentru fiecare premiu, veti putea sa va faceti un album fotocarte 21×28 cm cu 36 de pagini (incap circa 56 – 75 de poze, cam asa arata).

 

Concursul dureaza 2 saptamani, incepand de azi pana pe 1 mai, de Pasti !

 

Multa bafta si astept sa vad poze foarte frumoase 🙂 !

Fotoprinter

02. Album Fotoprinter

Cam asa arata albumul meu … hartie lucioara, calitate excelenta

03. Album poze Fotoprinter

Daca ai poze la rezolutie buna, poti sa le faci aproape poster 🙂

04. Tiparire poze - Fotoprinter

Hartie de foarte buna calitate

05. Album poze

Si foarte groasa… nu e calitate de revista, ci de album adevarat

Categorii:
Diverse

Comentarii

Comentează

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Destinatii